Krémmánia magazin

Újdonság: EVY high-tech bőrvédő habok

Új, svéd márka érkezett hozzánk, az EVY, mely különféle bőrápoló habokra specializálódott. A gyógyszeriparból a kozmetikumok világába átkerült, szabadalmaztatott technológiával működő mousse-ok a legmagasabb kozmetológiai sztenderdek szerint a bőr védelmi funkcióit segítik.

EVY hab állagú bőrápoló, hajápoló és fényvédő újdonságok Svédországból
EVY hab állagú bőrápoló, hajápoló és fényvédő újdonságok Svédországból

Fényvédőik a leírások alapján tartósak, cseppállók és kimagasló védelmet adnak, SPF 30 és SPF 50-es értékű fényvédő habokat találunk a márkánál. Az arcra és testre való fényvédők mellett after sun bőrápolót is találunk az EVY-nál, mindegyik illat- és színezékmentes.

EVY Daily UV Face Mousse SPF 30EVY Sunscreen Mousse Kids SPF 50EVY After Sun MousseEVY Daily Tan Activator
< >
EVY Sunscreen Mousse Kids SPF 50

A bőrápolók között találjuk az EVY Daily Repair Mousse érzékeny bőrre való bőrerősítő habot, ami összetevői alapján rosaceásoknak, száraz, érzékeny és irritált bőrűeknek is segíti a természetes barrier réteg erősítését.

EVY Daily Repair Mousse
EVY Daily Repair Mousse

Végül egy hajápoló hab, az EVY UV/Heat Hair Mousse is a márka repertoárjába tartozik, mely egy hővédő és formázó hajhab. Hővédő készítményként használhatjuk a hajformázás során, például hajvasaló mellé, illetve segít az UV-sugarak és a hő okozta károsodások megelőzésében is, így napozáskor is hasznát vehetjük képességeinek.

EVY UV Heat Hair Mousse
EVY UV Heat Hair Mousse