Krémmánia magazin

Ellentmondásos lett a fogadtatása: Jeffree Star Cremated

Sokaknál kiverte a biztosítékot Jeffree Star legújabb sminkpalettája, a Cremated, a kritikát ezúttal nem a színek kapták, sokkal inkább maga az elnevezés. A magyarul Elhamvasztott névre keresztelt palettát tapintatlannak, sőt kegyeletsértőnek címkézték, tekintve, hogy az egy olyan világjárvány idején debütált, mely százezrek életét követelte már ezidáig is.

Az újdonságról a videót pár nappal ezelőtt jelent meg, abból és Jeffree Star posztjaiból is látszik, az újdonságra erőteljesen hatott a gót stílus, a darkos látványvilág volt az, amire az egész sminkkollekciót felfűzte, és ahogyan azt az Insta story-ban megjegyezte, esze ágában sem volt bárkit megsérteni a névadással.

Új sminkpaletta Jeffree Startól: Cremated
Új sminkpaletta Jeffree Startól: Cremated (Fotó: Youtube/Jeffree Star)

24, javában neutrális szemhéjpúder kapott helyett a palettában, mely eredetileg áprilisban jelent volna meg, végül a koronavírus-járvány miatt elhalasztották a debütálását, egészen mostanáig. A megszokott, meleg árnyalatokat, vibráló színeket tartalmazó sminkpalettákkal ellentétben egy egészen letisztult színskálát kapunk, persze a Cremated 24 színe így is tökéletesen alkalmas rá, hogy vaduljunk – nézzük csak meg Jeffree Star sminkjét. Az erőteljes látványsminkek mellett azonban szuper füstös szemsminkeket, enyhe szemhéjárnyalásokat is készíthetünk vele, a szürkék mellett pedig a barna árnyalatok is úgy tűnik, finoman szürkésbe hajlók, ami pozitívum lehet mindenki számára, akinek jobbára a hideg színek állnak jól.

Jeffree Star: Cremated sminkpaletta
Jeffree Star: Cremated sminkpaletta (Fotó: Instagram/Jeffreestar)

Matt színeket, hét gyémánként tünöklő, metálos árnyalatokat és fényes finiseket egyaránt tartalmaz a paletta, mely május 22.-én debütál négy új The Gloss szájfény (Heaven’s Gate, Funeral Parlor, Coroner’s Kiss és Six Feet Under), valamint néhány cuki kiegészítő társaságában.