Krémmánia magazin

5 körömdekoráció, amikkel könnyen feldobhatod manikűröd látványát

Gyors és látványos módja a körömdíszítésnek, ha előre gyártott sablonokkal dekoráljuk, körömmatricákkal ékesítjük őket, vagy épp spéci tollal rajzolunk rájuk néhány kis mintát. Szerencsére ezekből minden szezonra megjelennek újdonságok, mutatunk közülük mi is néhányat, amik érdekesek lehetnek számotokra, plusz néhány tippet is adunk, milyen manikűröket készíthettek segítségükkel.

A Crystal Nails kínálatában találjátok ezeket a vidám, gyümölcsös körömmatricákat. Egy lapon nézve talán intenzívnek hatnak, egyet-egyet felhasználva azonban szuper kiegészítői lehetnek a fagyiszínű körömlakkoknak.

A Ciaté újdonsága ez a minimalista körömmatricaszett,  amivel villámgyorsan lehet szupertrendi körmöket varázsolni, nem is kell hozzájuk más, mint egy semleges árnyalatú alaplakk (és persze egy fedőlakk).

A Moyra márkánál többféle tégelyes körömdíszt is találhatunk, köztük ezt a pasztell rózsaszínt, melyben pici masnikat, pillangókat és szivecskéket is találunk.

Fast fashion vonalról sem hiányoznak a körömdekorok, a H&M-nél például strassz-szettet találhatunk, kilenc különböző szín szereplésével.

A DM-ben kapható s.he stylezone terméke a fekete körömdíszítő toll, mellyel cuki pöttyöket, geometrikus mintákat, vonalrajzokat pingálhatunk körmeinkre.