Krémmánia magazin

Parfümök nyárra, melyek elcsábítják érzékeidet

Eljött a június, vagyis hivatalosan is megkezdődött a nyár, ideje hát sorra venni, milyen parfümújdonságok várnak ránk, melyeket a napfény, a virágok, a friss levegő, no meg a szerelem és a boldogság inspirált.

parfümök nyárra
Parfümök nyárra

AERIN – WILD GERANIUM EDP

AERIN WILD GERANIUM EDP
AERIN WILD GERANIUM EDP

Az AERIN Wild Geranium egy fiatalos, játékos illat, melyet a virágzó vadvirágok illata ihletett. “Soha véget nem érő mezőre invitál, ahol az ég álomszerűen kék, a nap ragyog és vadvirágok illata száll a széllel.” – olvasható leírásában, és tegye fel a kezét, aki nem vágyna most erre a mesebelinek ható tájra!

Lancôme – La vie Est Belle Happinness Shot EdP

Lancôme – La vie Est Belle Happinness Shot EdP
Lancôme – La vie Est Belle Happinness Shot EdP

A klasszikus La vie Est Belle illat új, 15 ml-es kiszerelésben látott napvilágot, a különleges parfümös üvegcsét így bárhová magunkkal vihetjük, hogy egy pillanatra se kelljen lemondanunk az illat varázsáról.

OSCAR DE LA RENTA – Bella Blanca EDP

OSCAR DE LA RENTA Bella Blanca EDP
OSCAR DE LA RENTA Bella Blanca EDP
Harry Fremont parfümőr munkáját dicséri az illatkreáció, mely az Oscar de la Renta által megálmodott nő képének tökéletes esszenciája. “A kert talán a legtisztább lelki örömök egyike – a természet és a szépség kapcsolata a legegyszerűbb és alapvető formákban.” – mondta egykor a divattervező. A parfüm egy fehér virágos – virágos illat, melyben megtaláljuk a jázmin, a rózsa, narancsvirág és tubarózsa illatjegyeket is, melyekhez némi friss, körtés illatjegy is társul.

4711 – Acqua Colonia Tea Edition

4711 Acqua Colonia Tea Edition - Green Tea & Bergamot
4711 Acqua Colonia Tea Edition – Green Tea & Bergamot
Nemrég jelent meg a 4711 illatmárka legújabb, limitált kiadású variánsa, a frissítő bergamott és zöldtea illatjegyeket tartalmazó parfüm, mely ígérete szerint pezsdítően hat majd érzékeinkre a nyári kánikulában.

Betty Barclay – pure pastel illatsorozat – Peach EdP

Betty Barclay pure pastel illatsorozat - Peach
Betty Barclay pure pastel illatsorozat – Peach EdP
Az új illatsorozatban három parfüm jelent meg, a Lemon és a Mint Rose mellett egy édes, barackos illatot is találunk. A Peach névre keresztelt újdonságban a barack illatjegy mellett a passiógyümölcs és a grapefruit jegyek adják élénk, egzotikus voltát, míg az ibolya és jázmin érzéki nőiességet, a vanília, a kasmír és a tonkabab pedig finomságot csepegtetnek az illatkreációhoz.

Giorgio Armani – Ocean Di Gioia EdT

Giorgio Armani - Ocean Di Gioia EdT
Giorgio Armani – Ocean Di Gioia EdT

Kristályos, virágos illat modern sós-akvatikus érzettel, melyet az oceánok ihlettek. A fejjegy citrusos jegyeit, a körtét és zöld illatjegyeket a jázmin, liliom és rózsa triója egészíti ki a szívjegyben, majd az alapjegyben a pézsma és szantálfa teszi teljessé az illatot.

Yves Saint Laurent – Black Opium Storm Illusion EdP

Yves Saint Laurent – Black Opium Storm Illusion EdP
Yves Saint Laurent – Black Opium Storm Illusion EdP

A Black Opium EdP egy különleges, limitált csomagolásban érkezik, amelyben a fekete kávé találkozik a nőies, virágos és vaníliás illatjegyekkel. A zene ihlette a parfümöt, mely a nyári esték bódító illata lehet.

Avon – Attraction One Intense EdP

Avon - Attraction One Intense EdP
Avon – Attraction One Intense EdP

Az Avon első unisex illatpárosa az Attraction One egyből két illattal kecsegtet, amelyek felcsigázzák és elvarázsolják mindkét nem érzékeit. A páros fekete változata erőteljes és titokzatos, melyet a kardamom, a kávé és a The One akkord elegye alkot, míg a fehér üvegcsében a The One akkordjai fügével és cédrussal fűszerezve izgalmas, üde és ragyogó illatot alkotnak.

Mexx – Summer Vibes EdT

Mexx - Summer Vibes EdT
Mexx – Summer Vibes EdT

A virágos gyümölcsös illatújdonság a lédús körte és a trópusi ananász levelek élénk összhangjával nyit, majd beleolvad egy gyönyörű magnólia és frézia csokorba, aminek az illatát tovább erősíti a mirabell szilva zamatos édessége.  A szantálfa és a pézsma jegyek melegséget és textúrát adnak az illatnak, teljessé téve ezt a ragyogó nyári névjegyet.