Krémmánia magazin

Apák napi kollekcióval rukkolt elő a Lush

Június 21.-én ünnepeljük az Apák napját, mely itthon is egyre népszerűbb alkalommá válik, mikor a gyerekek, a családok felköszöntik a szuper apukákat, papákat és pótapákat. A Lush ez alkalomból külön kis kollekciót mutatott be, melyek minden tagja 100% vegán, a hat termékből pedig öt még csomagolásmentes is.

Lush Apák napi kollekció
Lush Apák napi kollekció

Különleges illat és játékos állatformák jellemzik az újdonságokat, amikhez kendőcsomagolás is kérhető, de azon kívül is vicces szettek várnak az apukákra. Szakáll ápoló olaj, fürdőbombák, hintőpor, testradír és szilárd sampon is készült, mindegyik kozmetikum a márka Dirty illatát kapta, ami egy fodormentás, gyógynövényes kompozíció.

superdad_bath_bomb_2020dirty_beard_oil_spring_2020dirty_deodorant_powder_spring_2020 (1)dirty_shampoo_bar_spring_2020 (1)dirty_shower_scrub_spring_2020 (1)dirty_bath_bomb_spring_2020 (1)
< >
DIRTY Dezodoráló hintőpor

Az ajándékcsomagok közül van, ami cuki fürdőbombatartó is egyben, másból vicces arcmaszk készíthető, míg a kendőcsomagolást orangutános minta díszíti.

Snappy_fathers_day_gift_commerce_2020superdad_fathers_day_pr_gift_commerce_2020dino_mask_fathers_day_hero_mask_sundry_2020_01Orangutan_knot_wrap_2019
< >
DINO MASK Fürdőbombatartó és játékos maszk

A kendővel nem ez az egyetlen csomag, ami elkészíthető, nézd csak, milyen cuki batyuk köthetők a segítségükkel: