Krémmánia magazin

Újdonság: Morphe x Coca Cola sminkkollekció

Az ecseteinek köszönhetően népszerűvé vált sminkmárka, a Morphe izgalmas sminkkollekcióval rukkolt elő, amit nem mással, mint a Coca Cola-val hozott össze. Szemfestékpaletta, ajakszínezők és persze sminkecsetek is kerültek a kollekcióba, melyet egyértelműen az üdítő csomagolásának piros színe ihletett, ami nem csak a sminktermékek dobozain és tubusain köszön vissza, de jókora adag piros pigment került a színekbe is.

Morphe x Coca Cola sminkkollekció
Morphe x Coca Cola sminkkollekció (Fotó: instagram/moprhebrushes)

A kollekció központi eleme a 18 színt tartalmazó Thirst For Life szemfestékpaletta, amiben a piros három különböző finissel (matt, fénylő és csillámos) is szerepel, mellette kéket, aranyat és néhány, ezeket kísérő natúr színt találunk.

Az ajkakra extra fényes finisű folyékony rúzsok készültek: nude pink, aranylóan fénylő áttetsző, karamellás árnyalatú és persze egy piros.

Tartozik még a kollekcióba highlighter is, a Glowing Places por állagú bőrárnyalót ecsettel tudjuk felvinni bőrünkre – akár azok közül valamelyikkel, melyek a kollaboráció részeként jelentek meg. Kólarajongóknak és/vagy gyűjtőknek vélhetően ezek lesznek a kollekció legizgalmasabb darabjai, hét különböző Morphe ecset nyele kapta meg a Coca Cola-piros színt. A sminkek felvitelét segíti még a sminkszivacsszett is, természetesen piros-fekete dizájnban.