Krémmánia magazin

Új mindennapi hősök a bőrápolásban az Organic Shoptól (x)

Az Organic Shop natúrkozmetikai márka mindig is a vidámság és jókedv oldalán állt, ami minden egyes terméke használata közben azonnal átragad rád is. Nem is volt kérdés, hogy a csábító illatú testdesszertek és a meseszerű cukorradírok megálmodója márkája ugyanezt a boldogságfaktort csempészi bele legújabb termékcsaládjába, az Organic Shop Mindennapi tisztálkodási rutin termékeibe.

Organic Shop Mindennapi tisztálkodási rutin termékcsalád
Organic Shop Mindennapi tisztálkodási rutin termékcsalád

A Mindennapi tisztálkodási rutin, ahogy a neve is mutatja, minden egyes napodon elkísér és segít kimaxolni az eddig uncsi tisztálkodási rutint – tele vidámsággal és finom illatokkal. A termékcsalád 4 szuper natúr terméket tartalmaz: Volumen sampon, Hidratáló tusfürdő, Tisztító folyékony szappan és Öblítésmentes tisztító kézgél – utóbbi kapásból két méretben is elérhető. Mutatjuk melyik miért lesz egyetlen használat után a kedvenced!

Organic Shop Hidratáló tusfürdő

Mintha csak egy levendulaföldön sétálnál végig, annyira gyengéd a bőrödhöz. Hidratál, miközben az antibakteriális hatású levendula esszenciális-olaj nyugtatja is a bőrt. A fürdés minden pillanata harmóniával tölti fel a tested és minden negatív gondolatodat messze űzi – a gonosz szennyeződésekkel együtt. Kell ennél jobb testi-lelki relax?

Organic Shop Volumen sampon

Az organikus zsálya top trendnek számít, ami nem is csoda, hiszen igazi szuperhős ereje van: fényesíti a hajad és antibakteriális hatású. Az már csak hab a tortán, hogy a töredezett tincseknek is búcsút mondhatsz, az organikus kamilla kivonat ugyanis híresen kíméletes, pláne, ha a loboncod ápolásáról van szó.

Organic Shop Volumen sampon
Organic Shop Volumen sampon

Organic Shop Tisztító folyékony szappan

Nem kell a kézkrémed után rohangálni, mert ez a folyékony szappan elvégzi a tisztítást és az ápolást is egyszerre. Az esszenciális eukaliptusz-olaj segít a baktériumok elleni küzdelemben, a kézkrémek erejét pedig az organikus borsmenta adja, amely felfrissíti és hidratálja a kezeid.

Organic Shop Öblítésmentes kéztisztító gél

Két kiszerelés: egy kisebb (100ml) és egy nagyobb (200ml), hogy minden méretű táskádban ott lapulhasson az antibakteriális képességeiről ismert organikus teafaolajat tartalmazó gél. És itt is egy extra pirospont: a szalicilsavnak köszönhetően puha és tonizált marad a bőröd és még a ragacsos érzést is elfelejtheted.

Organic Shop Öblítésmentes kéztisztító gél
Organic Shop Öblítésmentes kéztisztító gél