Krémmánia magazin

Éld túl a városi dzsungelt! Vad leopárd mintás csomagolásban a BABOR ampullák (x)

Engedd szabadjára az erőd és nézz szembe a városi dzsungel kihívásaival a BABOR limitált kiadású URBAN JUNGLE ampulla kollekciójával! Ha Te is imádod az extravagáns beauty termékeket, nem fogsz csalódni!

A német kozmetikai márka hihetetlenül trendi leopárd mintás „bundába” csomagolta a hat különböző ampulla kezelést, melyeket a bőr speciális, egyedi igényeihez szabva alkotott meg. A szettekben található aktív hatóanyag koncentrátumok reagálnak a bőröd különböző igényeire és azonnal látható hatással bírnak. Mindezek mellett, extra ragyogást és energiát biztosítanak. Már csak ki kell választanod a hozzád passzoló szettet és indulhat a városi szafari!

Milyen problémákra kínál megoldást az URBAN JUNGLE kollekció?

Ha bőröd extra vitamin bombára és ragyogásra szomjazik, akkor válaszd a GLOW szettet! Extra meglepetésként a GLOW kezelés megkoronázásaként, a 7. napon egy különleges leopárd köntösbe öltöztetett ampulla vár Rád.

A CHILL egy valódi helyreállító és nyugtató kezelés, köszönhetően a kenderolajnak, ha már sok volt a hektikus tempóból!

Friss és fiatalos megjelenést biztosíthatsz bőrödnek a HYDRA szett intenzíven hidratáló ampulláinak segítségével.

Feszesebb arcvonások és kontúrok? Nem probléma! A LIFTING ampulla kezelés láthatóan és érezhetően javítja a szövetek szilárdságát és a bőr rugalmasságát.

Az ENERGY szettel feltöltheted bőröd energia raktárát. Megerősíti a bőr védőrétegét, feltölti nedvességgel és kiegyensúlyozza a szabálytalanságokat.

Szépítő alváshoz pedig nem is kérdés, mit válassz! A REPAIR ampulla kúrát az éjszakai regenerációs folyamatok támogatására és a bőröregedés jeleinek ellensúlyozására találták ki!

Azt tanácsoljuk, készülj fel – ez a beauty nyár nagyon vad lesz!

Vásárold meg a termékeket online a www.babor.hu oldalon, vagy személyesen BABOR kozmetikusodtól! Keresd meg a hozzád legközelebbi BABOR kozmetikust, akitől személyre szabott bőrápolási tanácsokat is kaphatsz.

A cikk a Babor támogatásával készült.