Krémmánia magazin

Arcápolás a Revuele JUST Revox arcszérumokkal (X)

A napi arcápolási rutin elengedhetetlen az ápolt és egészséges bőrhöz. Bár nem egyszerű megtalálni hozzá a megfelelő kozmetikumokat, mégis érdemes kísérletezni, és ragaszkodni a tökéletes napi rutinhoz. A JUST Revox arcszérumok használatára megfelelő figyelmet és időt kell fordítani.

A magas hatóanyag koncentrációjú, kézzel válogatott összetevőjű termékek között mindenki könnyedén megtalálja a bőrproblémájára és bőrtípusra kifejlesztett arcszérumot.

Minden termék parabén, cit&mit, paraffin és illatanyagmentes. Különleges termékek megfizethető áron.

A 12 féle Just Revox arcszérum érhető el, melyek közül közül most hármat be is mutatunk:

Revuele REVOX JUST Argán Olaj 100%

Revuele REVOX JUST Argán Olaj 100%
Revuele REVOX JUST Argán Olaj 100%

Az argán olaj egy organikus termék, a Marokkóban őshonos argánfa magjaiból kivont olaj. Rendkívül gazdag tápanyagokban, többek között zsírsavakban és E vitaminban, ezért különösen hasznos a bőr számára. Az argán olaj az egyik leggyakrabban használt bőrápoló összetevő, hiszen hidratálja, táplálja és lágyítja a bőrt. Magas E-vitamin és zsírsav tartalmával természetes energiabomba a bőrnek. Antioxidáns jellemzője, hogy elősegíti a bőr rugalmasságát, így csökkentve a finom ráncok láthatóságát és lassítja a korai öregedés jeleinek megjelenését. Az argán olaj nem zsíros, gyorsan felszívódó olaj, nyugtat és védi a bőr természetes nedvességét.

A termék tökéletes a száraz és fakó, finom ráncokkal rendelkező és öregedő bőrre egyaránt.

Alkalmazás: Vigyünk fel néhány cseppet a megtisztított bőrre mindennap vagy szükség szerint.

Kombináljuk: JUST Niacinamide termékkel az extra táplálásért vagy a JUST Hyaluronic Acid-dal a mélyhidratálásért. Más JUST termékekkel is használható a napi rutin részeként.

Ne kombináljuk: JUST Blend Oil-lal, megelőzve a bőr túl olajos érzetét és így az pattanások megjelenését. Érzékenység a termékkel szemben előfordulhat, ebben az esetben a további használat nem javasolt.

Összetevők: Argania Spinosa Kernel Oil, Tocopheryl Acetate

Revuele REVOX JUST Olajkeverék

Revuele REVOX JUST Olajkeverék
Revuele REVOX JUST Olajkeverék

A gazdagon tápláló olaj mandula-, szőlőmag-, argán- és jojoba olaj keveréke, ami támogatja az egészséges bőrt, fokozza ragyogását és táplálja azt. Könnyű és gyorsan felszívódó formula, antioxidáns védelmet, hidratálást biztosít és visszaállítja a bőr természetes, ragyogó színét. A termék tökéletes a kiszáradt, irritált és pattanásos bőrre.

Alkalmazás: Vigyünk fel néhány cseppet a megtisztított bőrre mindennap vagy szükség szerint.

Kombináljuk: JUST Hialuronsav termékkel a napi szépség rutin részeként, hogy a bőr hidratált maradjon.

Ne kombináljuk: JUST Argán olajjal vagy más tiszta olaj termékkel megelőzve a bőr túlzott olajos érzetét.

Figyelem: Érzékenység a termékkel szemben előfordulhat, ebben az esetben a további használat nem javasolt.

Összetevők: Caprilyc/Capric Triglyceride, Argania Spinosa Kernel Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, BHT.

Revuele REVOX JUST KOFFEIN 5%

Revuele REVOX JUST KOFFEIN 5%
Revuele REVOX JUST KOFFEIN 5%

A koffein egy erőteljes antioxidáns, segít harcolni a szabad gyökök, az UV-fény és a környezeti hatások ellen. Amellett, hogy antioxidáns, a koffein képes az érszűkítésre miáltal csökkenti a puffadt szemeket és sötét szem körüli karikákat.

A termék zöld tea kivonatban gazdag, támogatva az antioxidáns védelmet a külső környezeti hatások ellen. A zöld tea nyugtatja a bőrt és lassítja az öregedés korai jeleinek megjelenését. A termék tökéletes a puffadt szemekre, sötét szem alatti karikákra és a fáradt, fakó arcbőrre.

Alkalmazás: Vigyünk fel 4-5 cseppet a megtisztított bőrre a szemek körül és finoman tapogassuk a bőrbe, míg fel nem szívódik. Hidratáló és olajos termékek használata előtt alkalmazzuk.

Kombináljuk:  JUST Hialuronsav a hidratált bőr eléréséhez, a napi rutin részeként.

Ne kombináljuk: JUST Glykolsav termékkel, mert csökkentheti a koffein hatékonyságát.

Összetevők: Aqua, Ca­eine, Propylene Glycol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether, Disodium EDTA.

További információért és Revuele újdonságokért látogassatok el weblapunkra: https://lovebrands.hu/markak/revuele
vagy Facebook oldalunkra: https://hu-hu.facebook.com/revuele.hungary/

A cikk a Revox támogatásával készült.