Krémmánia magazin

Újdonság: Maybelline x Marvel sminkkollekció

A Marvel szuperhőseivel díszített, limitált sminkkollekciót mutatott be a Maybelline, többek közt Pókember és Vasember is a segítségünkre siet, ha sminkelni szeretnénk. A márka három sikerterméke, egy folyékony ajakrúzs, egy szempillaspirál és egy korrektor kapott szupererőt, mutatjuk is őket sorban.

Maybelline x Marvel SuperStay Matte Ink ajakrúzsok

Négy árnyalatban érhető el a Maybelline SuperStay Matte Ink limitált változata (15 Lover, 20 Pioneer, 80 Ruler, 75 Fighter), a hosszan tartó, folyékony ajakrúzsok intenzív, matt színt ígérnek, a Krémmániás visszajelzések alapján pedig mindezt egészen szépen teljesítik is.

Maybelline x Marvel Age Rewind korrektor

Krémmánián Maybelline Instant Age Rewind Eraser Dark Circles Treatment Concealer néven találjátok meg a terméket, melyből két színárnyalat érhető el itthon a kollekció részeként (01 Light, 00 Ivory). A szivacsos applikátorral ellátott korrektor elsősorban a szemek alatti karikák elfedését és a szemkörnyék világosítását segíti, értékelése jelenleg 4,02-n áll, amelyek alapján szépen teszi a dolgát, a konkrét árnyalat kiválasztásához azonban érdemes a tesztereket kipróbálni.

Maybelline x Marvel The Colossal szempillaspirál

A márka egyik legnépszerűbb terméke a Krémmánián a Maybelline The Colossal Szempillaspirál, amely éjfekete színben, a tőle megszokott dúsító hatással veszi kezelésbe pilláinkat. Ár-érték arányban sokaknál kedvenc, elégedettek vagytok tartósságával, színével és azzal, hogy valóban nem tapasztja össze a pillákat. Értékelése 4,05.