Krémmánia magazin

Megjelent a pasiknak szánt FOREO

Új horizont nyílt a férfiak számára az arcápolásban, megjelent ugyanis a FOREO LUNA 3 Men arctisztító készülék, mely az arcszőrzet ápolásában is segíteni kíván.

FOREO LUNA 3 MEN
FOREO LUNA 3 MEN

Ha még nem ismered, a LUNA 3 a LUNA 2 nagytestvére,  amiről a Krémmánián is pozitív véleménnyel vannak kipróbálói. Mérete nagyobb, mint elődjének, rendelkezik a továbbfejlesztett T-Sonic pulzálással és rendkívül hosszú használati idővel büszkélkedik. A gyártó szerint ezek a készülékek hatszor alaposabban tisztítják meg a bőrt, nos, ezt mi nem mértük le, de való igaz, egy percnyi használattal alaposan eltávolíthatjuk a felesleges szennyeződéseket a bőrről.

FOREO LUNA 3 MEN
FOREO LUNA 3 MEN

A férfi változat mindezt ugyanúgy tudja, a különbség valójában a készülék színében keresendő: a MEN változat fekete ruhát kapott, ami kétségtelenül pasisabb a pasztell változatoknál. Megfordítva a dolgot azonban, ha imádjátok a fekete színt, ne tartson vissza senkit, hogy a csomagoláson a MEN felirat áll, kibontva épp úgy tudni fogja a 16 különböző erősségi fokozatot vagy a percenként 8000 pulzálást, mint az élénk színű változatai.