Krémmánia magazin

Feketén, fehéren – A Signal legújabb fogfehérítő hatású termékcsaládjáról (X)

Valóban lehet egy termék egyszerre gyengéd és hatékony? Természetes eredetű összetevőkkel is elérhetjük a hőn vágyott fogtisztítási eredményeket? Nagyító alatt a Signal új szájápolási termékei.

Tisztítás a természet erejével

A közelmúltban két fogkrém újdonság került a drogériák polcaira, mindkettő a Signal White Now termékcsalád tagjaként. Igazi gyöngyszemek ezek a termékek azok számára, akik szüntelenül az innovatív szépségápolási megoldások után kutatnak.

Ugyanis a Signal által újonnan kifejlesztett White Now Detox fogkrémekben a már jól ismert White Now fehérítő technológiát – mely akár 3 árnyalattal fehérebb mosolyt biztosít azonnal* – most először, a tisztító hatású ásványi agyag erejével ötvözték. Az egyik (fekete) változatba aktív szén, a másik (fehér) tubusba pedig kókusz kivonat is került, melyek szintén természetes tisztító tulajdonságukról ismertek.

Gyengéd, mégis hatékony

Az így forgalomba került fogkrém újdonságok 94,5%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaznak. Megnyugtató lehet ez mindazok számára, akik a természet erejére szeretnének támaszkodni a szájápolás terén, hiszen a termékek formulája gyengéd a fogzománchoz, ugyanakkor hatékonyan távolítja el a fogakon kialakult foltokat.

Mindennapi szépségrituálé

Akár időszakosan, akár mindennapos használatra, ezeknek a termékeknek ott a helyük a fürdőszoba polcon ősszel, amikor minden a tisztításról, a detox-hatásról szól. A maximális eredmény érdekében a legideálisabb, ha a fogkrémek mellett a Signal White Now Smile Detox puha fogkefe is bevetésre kerül. Ennek különlegessége, hogy extra vékony végű (0,01 mm) sörtéi szenet tartalmaznak, s úgy fehérítik a fogakat, hogy közben gyengédek az ínyhez. A fogkefe precízen irányítható a szájban, ami egyrészt a kis fejnek, másrészt az egyenes nyélnek köszönhető.

Doboz? Minek!

A fogkrémek tubusait úgy tervezték, hogy újrahasznosíthatóak legyenek, újrahasznosított műanyagot tartalmaznak, és hogy csökkentsék a hulladék kibocsátást, a dobozt teljesen elhagyták. A fogkefe esetében az egyedi csomagolás elengedhetetlen, de jó hír, hogy ez 100%-ban papírból készült.

Próbáltad már? Mondd el te is a véleményed!

Hatékonyságukat bizonyítja, hogy a Krémmánián mindkét fogkrémről pozitív vélemények olvashatók: kíméletesen és alaposan tisztítanak, finom az ízük, nem csípnek, és a fehérítő hatásukról is többen beszámoltak.

*Az azonnali fehérítő hatás ideiglenes és optikai. 61 alanyon végzett klinikai vizsgálat alapján, a kiindulási állapothoz képest.

További információ ITT.

A cikk a Signal támogatásával készült.