Krémmánia magazin

24 meghitt pillanat a BABOR Adventi Ampulla Naptárral (x)

“Last Christmas, I gave you my heart”– szól a rádióból már novembertől kezdve. A Wham! ikonikus dala minden évben megbízhatóan jelzi, hogy bizony ismét elkezdődött az ünnepi időszak. Mindannyian alig várjuk, hogy legyen időnk egy kicsit elmerülni gondolatainkban, együtt lenni a szeretteinkkel és élvezni az otthon melegét. Idén ezek a békés pillanatok még fontosabbak, mint valaha!

Kényeztesd bőrödet a BABOR Adventi Ampulla Naptárral, s csempéssz meghittséget a hétköznapokba az állandó rohanás és stressz helyett!

Az elegáns fekete dizájn és arany „With Love” felirat sorszámozott ablakai mögött ezúttal is 24 db tökéletesen összehangolt aktív hatóanyag koncentrátum található, melyek igazán exkluzív és pihentető bőrápolást tesznek lehetővé. Minden egyes ampulla egy valódi szerelmeslevél bőrödnek.

Az ampullákkal végzett 24 napos bőrápolási kúra napról napra szebbé, egységesebbé és ragyogóbbá varázsolja az arcbőrt. A kezelés négy intenzíven hidratáló ampullával indul a puha és selymes bőrért, hiszen bizonyára Te is tudod, hogy a bőrápolás alappillére a megfelelő hidratálás! A további ablakok mögé rejtett szépségelixírek a bőr feszesítésére, ragyogására és a hibátlan bőr kialakítására helyezik a hangsúlyt.

Újdonságként ebben az évben először, a Stress Control ampulla is megtalálható a naptárban, amely enyhíti a stressz okozta bőrpírt és irritáció, hogy megnyugtasd bőrödet az ünnepi visszaszámlálás ideje alatt.

Élvezd a karácsony minden pillanatát és tedd különlegessé szeretteidnek is a BABOR Adventi Ampulla Naptárral!

Vásárold meg a termékeket online a www.babor.hu oldalon, vagy személyesen BABOR kozmetikusodtól! Keresd meg a hozzád legközelebbi BABOR kozmetikust, akitől személyre szabott bőrápolási tanácsokat is kaphatsz.

A BABOR több mint 60 éve a bőrápolás szakértője, professzionális kozmetikai termékei nők milliói számára jelentenek egyet a luxus szépségápolással az egész világon. A BABOR Cosmetics ma a világ 60 országában van jelen egyénre szabott bőrápolási sorozataival, amelyekben a leginnovatívabb összetevőket használják fel.

A cikk a BABOR támogatásával készült.