Krémmánia magazin

Milyen Police parfüm illik hozzád? (x)

A kompromisszumokat nem ismerő, lendületes márka parfümjeiben az is izgalmas, hogy megtalálhatod az egyéniségedhez leginkább passzoló illatot, és a kedveseddel illatpárt is választhattok magatoknak.

Igazi sikersztori a Police parfümök története. Egyénre szabott, energikus, ellenállhatatlan illatokat kreáltak, amelyekhez illatpárt is alkottak. Így a férfi és a nő ezzel is kifejezheti az egymáshoz tartozását.

Ezt a vonalat viszi tovább a tökéletességig csiszolva a POLICE TO BE Exotic Jungle illatpár, ami egzotikus szigetekre, vadregényes erdőkbe visz bennünket a nagyváros helyett, és egy új, izgalmas utazásra szólít.

POLICE TO BE Exotic Jungle: ha érzéki és merész vagy

POLICE TO BE Exotic Jungle
POLICE TO BE Exotic Jungle

Olyan, mint egy színes ruhákba öltözött, délies kisugárzású nő: azonnal leveszi az embert a lábáról. Ebben az illatban csodálatos, tiszta, botanikai minták kerülnek előtérbe. Az illatcsalád florientális, citrom esszencia, feketeribizli, szilva fejjel, jázmin és heliotróp szívvel és velúr, pacsuli, vanília alappal.

POLICE TO BE Exotic Jungle Woman parfüm illata olyan merész és érzéki, mint a viselője. Vonzó és meglepő. Tökéletes választás olyan nők számára, akik szeretik túllépni a határaikat, szeretik a színeket, a mintákat, és nem félnek felvállalni a véleményüket, imádnak a figyelem középpontjában lenni.

A vad divatirányzatokra jellemző erőteljes és hangsúlyos színek díszítik az üveget is. Az ikonikus TO BE koponya új dimenziót nyit az egzotikus dzsungellel. A trópusi szigeteket és a vadon növő erdőket képviseli, a burjánzó érzelmeket és a temperamentumot.

Férfi párja a POLICE TO BE Exotic Jungle for Man, amely a merészséget és érzékiséget citrusos-fás-fűszeres illattal emeli ki, maga a csábítás és erő jelképe. A fej: bergamott, madarin, bors, zöld akkordokkal, a szív alma és rózsa, az alap pedig vetiver, cédrus, szantál és pézsma.

POLICE TO BE Sweet Girl a kedves vadócoknak

POLICE TO BE Sweet Girl
POLICE TO BE Sweet Girl

POLICE TO BE Sweet Girl az egyszerre merész és édes lányoknak készült, akik bátran követik a legújabb divatot, öltözködésükkel kimutatják érzéseiket, nem félnek viselni a divatshow-k legextrémebb darabjait sem. Ugyanakkor nőcisek és imádják a csillogást, a púderes színeket, a babarózsaszínt, az erőteljes pinket.

A Sweet Girl ezért kapott pink glitterrel borított koponya üveget, ami orientális-virágos-gyümölcsös illatot rejt, a fejjegyben bergamottal, fekete szederrel, naranccsal, a szívjegyben ciklámennel, karamellel, jázminnal, az alapjegyben ámbrával, pacsulival, kasmírfával.

Párja a POLICE TO BE Bad Guy virágos-orientális-aromatikus illat. „Rossz fiúknak”, vagyis a bevállalós, provokatív férfiaknak szól. Az üveg az elmaradhatatlan koponya forma határozott, maszkulin, fémesen fekete színben.

POLICE TO BE Tattooart az extrémitást kedvelő nőknek

POLICE TO BE Tattooart
POLICE TO BE Tattooart

POLICE TO BE Tattooart a szabadságot, a néha extrém módon megnyilvánuló önkifejezési vágyat és az erős személyiséget közvetíti. A modern nőiességet és a csábító erőt egyesíti. A karizmatikus nők parfümje a virágos, púderes, gourmand, fás, gyümölcsös illattal.

A tetoválás a személyiség meghosszabbítása, az identitás erőteljes megjelenítése egy letörölhetetlen szimbólum, amely a viselője valódi személyiségét fejezi ki. A rózsa a tetoválások királynője, a szépséget, a szenvedélyt és az élet rejtélyét képviseli.

Almavirág, frézia, szilva, juharszirup alkotja fejet, jázmin, kandírozott ibolya, vadrózsa, heliotróp a szívet, szantálfa, cédrusfa, mályvacukor akkord, pézsma az alapot.

Férfiaknak szóló párja a POLICE TO BE Tattooart For Man meghatározó, fás-aromás illattal. Azoknak a férfiaknak alkották, akik szeretik a szabadságot, és vállalják a kockázatot. A fej: verbéna, kardamom, feketeribizli. A szív: levendula, muskotályzsálya, aromás akkord. Az alap: borostyán, ambroxan, tonkabab.

POLICE TO BE Woman: ha divatőrültnek tartod magad

Az extravagáns és elbűvölő POLICE TO BE Woman azokat a nőket jelképezi, akik imádják a divatot, nyitottak minden újra, szeretik a látványos ruhákat és kiegészítőket. Dögös, friss, gyümölcsös illatkombináció zöldalma, mandarin, és lime fejjel, frézia, jázmin, és kandiscukor szívvel, valamint cédrusfa, szantálfa és ámbra alappal.

Férfiaknak szóló megfelelője a POLICE TO BE (Or Not To Be). Tökéletes választás annak, aki egy erős és karakteres márka mentén keresi az eredetiséget, és illatával tükrözni szeretné személyiségét és életmódját. Nem akar trendeket és stílusokat követni, hanem ő maga akar lenni a trend és a stílus. A páfrányos, borostyános illatcsaládba tartozó parfümben a fejet szicíliai citrom, szikrázó grapefruit, granny smith alma alkotja, a szívet mediterrán rozmaring, indiai lótuszvirág, írisz , vaz alapot kasmírfa, indonéziai fehér pacsuli, pézsma.

A POLICE TO BE The Queen a titokzatos nőknek

Csábító, misztikus nőies parfüm, mely a citrusfélék illatával önbizalmat sugároz.

Erő utáni vágy, meglepő megjelenés és magabiztos aura. Ez a hármas a POLICE TO BE The Queen koncepció három alappillére. Káprázatos megjelenésű nőknek készítették, akik szeretik kiemelni finom, egyedi stílusukat.

Természetesen a POLICE TO BE The King a párja, ez a fuzser-ámbrás parfüm, ami nem kevésbé erőteljes és egyedi, mint a férfi, aki viseli. Erő utáni vágy, meglepő megjelenés és magabiztos aura – ez a koncepció három alappillére. A fejillat domináns alkotóelemei a szerecsendió, a kardamom, a szicíliai citrom, a babérlevél, a szívé a borostyánfa, a kasmírfa, a levendula és a fekete üröm, az alapot pedig a pacsuli, a szantálfa és a vetiver határozza meg.

A POLICE TO BE Rose Blossom azoknak, akik szeretnek csábítani

Üvege két klasszikus elemnek, a koponyának és a rózsának a kombinációja – a divat világában is közkedvelt motívum az együttes használatuk. Sokféle jelentéssel bírnak: a koponya az örökkévalóságot, a változást és a misztériumot képviseli; a virág pedig az életet és az örömet szimbolizálja. A kettő pedig az erőteljes, magával ragadó személyiséget ábrázolja.

POLICE TO BE Rose Blossom parfüm virágos illata egyszerűen rabul ejtő. A fejet a

mandarin és a körte, a szívet a jázmin, a heliotróp, a gardénia, az édesgyökér adja, az alap szantálfa, cédrusfa, ámbra, vanília, pézsma keveréke. Csábító aromák csábítást kedvelő nőknek.

POLICE TO BE Rebel a Rose Blossom férfi párja, a lázadó, amit a punk mozgalomból elterjedt tarajos frizura fejez ki az üvegen. A fás, fűszeres, gyümölcsös, aromatikus, ámbrás illatcsalád által meghatározott parfüm az erős, provokatív férfiakat szólítja meg. Tökéletes választás ehhez a fejillatban a grapefruit, az ibolya levél és a pikáns szerecsendió; a szívben a zsálya, vizes akkord, narancsvirág jelenik meg, az alapban pedig az ámbra, a vetiver és a pézsma.

A POLICE TO BE Miss Beat a modern szellemiséget képviselőknek szól

A design – fejhallgató a parfümös üvegen – amelyek a fiatalok életében nélkülözhetetlen kellékek egyikét mutatja meg, ezzel hangsúlyozza a modern szellemiséget és a szabadságot. Színeiben a popvilágra jellemző élénkség dominál.

A virágos-gyümölcsös illatcsalád a gyöngyvirág-kókuszvirág-feketeribizli fókuszú fejjel ráerősít a frissességre, fiatalságra, modern szellemiségre a POLICE TO BE Miss Beat parfümben. A szívet barack, rózsa, heliotróp, az alapot kasmírfa, fás-ámbrás akkord, vanília alkotja.

POLICE TO BE Mr Beat Férfiaknak ugyanezt a koncepciót testesíti meg: a trendi, energikus fiatal férfiak illata. A fejillat az almának, a bergamottnak és a kardamomnak köszönhető, a szív a levendulával, vizes akkorddal, pacsulival operál, az alapban a vetiver, a bőr akkord, a cédrusfa kap hangsúlyt.

Te melyik típusba tartozol? Kiválasztottad már?

Az illatokat megtalálod kedvező áron a dm üzleteiben és online a www.dm.hu, illetve a www.lovebrands.hu oldalon!