Krémmánia magazin

Amit minden hölgynek illik tudni 2020 világbajnok kozmetikumairól (x)

Több mint 300 nevezés, Nadja Swarovski elnökölte független, szakértő zsűri, 39 győztes és 89 döntős termék és szolgáltatás. Ez az idei Global Beauty & Wellness Awards mérlege. Vajon melyik cég nyerte a legtöbb díjat a kozmetikumok között? A német nyelvterületen és Közép-Európában különösen népszerű, magyarországi központú Lavylites három fődíjat nyert, két kategóriában pedig döntős lett. Olyan márkákat előzött meg ezzel, mint a L’Oréal, az Estée Lauder vagy a Fenty Beauty by Rihanna.

A Global Beauty & Wellness Awards a legnagyobb presztízzsel rendelkező globális versennyé vált a világban annak köszönhetően, hogy minden médiacsoporttól, szponzortól, szakmai szervezettől független, a világ élvonalbeli szakembereiből álló szakmai zsűri dönti el a díjak sorsát Nadja Swarovski vezetésével és Aseem Puri, az Unilever nemzetközi marketingigazgatója, valamint más neves tagok, független szakértők részvételével. Ebben a mezőnyben ért el kiemelkedő teljesítményt a Lavylites, amely néhány év alatt egy több mint 30 féle terméket 33 országban forgalmazó nemzetközi vállalattá vált.

Vezető minősítő intézetek, közöttük a TÜV és a J. S. Hamilton Institute is sorozatosan magasra értékelték termékeiket, a fogyasztók pedig nemzetközileg is kiemelkedő arányban vásárolják újra azokat.

2020-ban a világ egyik leggyorsabban növekvő kozmetikuma díját a Lavyl Auricum / Auricum Sensitive márkacsalád nyerte el. A Lavyl Auricum a világ leginnovatívabb, pandémia-ellenes, multifunkciós bőrápolási kozmetikumaként Special Awardot kapott. A Lavylites EXYOL Gemma Preventnek szintén Special Awardot ítélt meg a zsűri, ez lett a leginnovatívabb anti-aging krém érzékeny, idősödő bőrre.

Lavyl 32 és a Lavyl Nose is a döntőbe jutott. Előbbi az innovatív szájápolási termékek kategóriájában került a világ legjobbjai közé, míg az utóbbit a legjobb alkotóelemeket tartalmazó higiéniai termékek közé választotta a zsűri.

A Lavylites 2013-ban indult útjára egy kis magyarországi településről, a Balaton mellől, és minden marketingtevékenység nélkül rohamos növekedésnek indult. Mesterkeveréke azóta is féltve őrzött titok, amelyet maga az alapító hoz létre minden alkalommal. Hatóanyagai döntő részben értékes természetes alkotóelemek, amelyek nem tartalmaznak parabént, mikroműanyagokat, mesterséges tartósítószert és színezékeket, szilikont, szulfátot, paraffint, alumíniumsókat, szintetikus parfümöt, gyantát és GMO-val előállított alapanyagokat. A termékek gluténérzékenyek, laktózérzékenyek, cukorbetegek, vegánok és vegetáriánusok számára is használhatóak, és állatkísérletek nélkül készülnek.

Az alapító szerint a természetben rejlő és a termékek alkotóelemeiben is megjelenő ősenergiák és a high-tech különös gonddal előkészített találkozása révén sikerült olyan termékeket alkotni, amelyek százezrek hétköznapjait teszik kellemesebbé.

https://www.lavylites.com/hu/