Krémmánia magazin

Újdonság: Dior 2021 tavaszi sminkkollekció

Megjelent a Dior tavaszi sminkkollekciója, mely könnyed, üde rózsaszíneket, korallokat rejt, és egy olyan gyönyörű palettát, melyet szinte vétek elhasználni. A kollekció ezúttal is limitált, a hármas szemhéjpúder paletták mellett pirosító stickeket és szájfényeket tartalmaz.

Dior tavaszi sminkkollekció
Fotó: Dior

A Dior Pure Glow Collection 3 Couleurs Tri(o)blique paletta ezúttal bájos virágmintát kapott, amely motívum a kollekció teljes kampányát végigkíséri. A színvariációkat tekintve egy pinkesebb-rózsás árnyalatokkal dolgozó (Triple Bloom) és egy korallos, aranylóan sárgás változat (Pure Petals) érhető el.

DIOR 3 COULEURS TRI(O)BLIQUE - PURE GLOW COLLECTION
DIOR 3 COULEURS TRI(O)BLIQUE – PURE GLOW COLLECTION Fotó: Dior
DIOR 3 COULEURS TRI(O)BLIQUE – PURE GLOW COLLECTION (Triple Bloom)
DIOR 3 COULEURS TRI(O)BLIQUE – PURE GLOW COLLECTION (Pure Petals)

A Dior Lip Maximizer szájfény esetén 9 árnyalatból választhatunk, mindegyikükre igaz, hogy nem csak ragyogó fényt és színt kölcsönöznek az ajkaknak, de közben nagyon jól hidratálják is azokat. Az árnyalatok közül az Ultra Pink és Shimmer Nude a limitált kiadású.

DIOR LIP MAXIMIZER (Ultra Pink)
DIOR LIP MAXIMIZER (Shimmer Nude)
Sminkajánlás a Diortól

Az új Dior Pure Glow Collection Stick Glow pirosító stick két árnyalatban jelent meg, illeszkedve a teljes kollekció színeihez egy pinkes és egy korallos változatban, így a hideg és meleg tónusúak is találhatnak számukra megfelelőt. Nem csak színez, de gyönyörű fényt is ad a bőrnek, a textúrája az ígéretek szerint balzsamos, mégis könnyed a bőrnek. Peter Philips, a Dior Makeup kreatív igazgatója szereplésével sminkvideó is készült az újdonságokról, hogy lássuk, miként tudjuk mi magunk is elkészíteni a Dior tavaszi sminkjét.

DIOR STICK GLOW – PURE GLOW COLLECTION LIMITED EDITION (Pink Glow)
DIOR STICK GLOW - PURE GLOW COLLECTION LIMITED EDITION (Coral Glow)
DIOR STICK GLOW – PURE GLOW COLLECTION LIMITED EDITION (Coral Glow)