Krémmánia magazin

Megújultak a Guerlain ikonikus sminktermékei

A Guerlain 2021-es meglepetései között szerepel három ikonikus termékének újjászületett változata, melyeket a természetes eredetű összetevők határoznak meg. A márka az újdonságokkal a vásárlói igényekre reagált azzal, hogy a természetességre helyezik a hangsúlyt a kozmetikumok alkotóelemei esetén.

A Terracotta bronzosító, a Kiss Kiss ajakrúzs új változata és a L’Essentiel High Perfection alapozó is kiemelkedően magas arányban tartalmaz természetes eredetű összetevőket: olajakat, viaszokat, ásványi pigmenteket vagy épp hidratáló összetevőket.

Guerlain Terracotta Original bronzosító

96%-ban természetes eredetű, hihetetlenül finom állagú bronzosító, mely három árnyalatban jelent meg. Az árnyalatok mindegyikéből található hideg és meleg altónusú bőr számára megfelelő változat, így az összesen hat színben kapható újdonságból mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt. Ásványi pigmenteket és marokkói argán olajat is tartalmaz a bronzosító, új formulája ugyanazoknak a magas minőségi elvárásoknak megfelelő, mint ikonikus elődje.

Guerlain Kiss Kiss Shine Bloom ajakrúzs

A virágok színei ihlették a magas fényű, nedves hatású ajarúzst, ami a benne található természetes olajaknak és viasznak köszönhetően hihetetlenül lágy rétegben terül el ajkainkon, hidratálja, puhán tartja őket egész napos viselés esetén is. Az újdonság 20 színváltozatban érhető el.

Guerlain L’Essentiel High Perfection alapozó

A 96%-ban természetes alapanyagokat tartalmazó folyékony alapozó az ígéretek szerint magas fedést biztosít maszkhatás nélkül, matt finissel. 10 árnyalatban, hideg, meleg és semleges altónusú bőr számára megfelelő változatokban érhető el, így összesen 30 szín közül választhatunk.