Krémmánia magazin

5 parfüm férfiaknak (nem csak) Valentin-napra

Közeleg a Valentin-nap és meglepnéd valamivel a kedvesedet? Adunk pár illatozó tippet rá, milyen parfümök lehetnek a nyertesek. Találsz köztük vadiújat és olyat, mely évek óta nagy sláger, irány hát a parfüméria, szaglászd meg őket, hogy kiderüljön, melyik illik a legjobban kedvesedhez.

férfi parfümök

Az Emporio Armani Stronger With You Absolutely egy idei újdonság, borostyános, orientális fougère illat, csábítóan likőrös, érzéki és addiktív. Az illat a Stronger With You illatcsalád legintenzívebb tagja.

A Hugo Boss Boss Bottled Eau de Parfum a népszerű Boss illat 2020-ban megjelent változata, melynek fejjegyében bergamott, alma akkord és fekete bors található, melyekhez a szívjegyben kardamom, zsálya, fahéj és gesztenye bontakozik ki. Az alapjegyek olajfa akkord, vetiver, valamint pézsma.

Avon Attraction Desire for Him kölni a márka legújabb parfümpárosának férfi tagja. Az illat intenzív, férfias, fekete cseresznye, nőszirom és ámbra elegye, ami segít „legvadabb vágyainkat hiperérzéki élménnyé változtatni.”

Az s.Oliver Follow Your Soul egy fás-fűszeres illat, mely még a múlt évben jelent meg. Az önbizalommal teli férfi illata, aki két lábbal áll a földön. Fejjegyei a bergamott, kardamom és rózsabors, színjegyei a rozmaring, ambroxán és moha, melyeket az alapjegyben a vetiver és cédrus illatjegyek zárnak.

A Dior Sauvage EdP évek óta a csúcson van, a múlt évi legnépszerűbb férfi illatok között is szerepelt, holott az illat e változata 2018-ban jelent meg. Fejjegyében bergamott, szívjegyében levendula, szecsuáni bors, csillagánizs és szerecsendió elegye bonatkozik ki, majd az alapjegyben ambroxán és vanília illatjegyekkel teljesedik ki a parfüm.