Krémmánia magazin

Megújult a Clinique Moisture Surge hidratáló krém

A Krémmánia egyik legnépszerűbb hidratáló kréme, a Clinique Moisture Surge fokozta intenzitását, új vátozata immár nem 72, hanem 100 órányi  hidratáló hatást ígér. A Moisture Surge™ 100H Auto-Replenishing Hydrator hidratáló krémzselé olajmentes formulájú, az ígéretek szerint 174%-kal növeli a bőr nedvességszintjét, és segíti a bőrt abban, hogy saját, belső nedvesség-tartalékot halmozzon fel a folyamatos hidratálás biztosítására, így megőrizve a bőr tömörségét és egészséges ragyogását.

Clinique Moisture Surge™ 100H Auto-Replenishing Hydrator

Az összetevőket tekintve három új komponens jelent meg a krémben (valamint az INCI legvégén van egy kis plusz Sodium Benzoate tartósítószer és Ph stabilizáló, maszkoló Sodium Citrate), az összetevő lista első 14 eleme változatlan, majd jön egy kis plusz Aloe Barbadensis Leaf Extract, azaz az aloe vera növény leveléből származó kivonat, majd némi Aloe Barbadensis Leaf Polysaccharides és Lactobacillus Ferment Lysate. Hogy értsük ezek funkcióját, a márka így ír újdonságáról:

  • Új, exkluzív Aloé vera bio-erjesztőnk felelős forrásból származó és igazoltan organikus porított aloé kivonatból, lactobacillusból és aktivált aloé vízből készül. Egyedülálló erjesztési folyamatunk során ezeket az aktív hatóanyagokat tápanyagokban gazdag, biológiailag hasznosuló és könnyen a bőrbe szívódó összetevőkké alakítjuk át. Az aloé vera bio-erjesztő segíti a nedvesség visszatartását a bőrben.
  • Kulcsfontosságú összetevő az aktivált aloe víz: az aloé vera bio-erjesztő érlelésére és termesztésére használt víz. Előállítása során a tiszta vizet az aloé barbadensis levél nedvével dúsítják, majd úgy töltik fel, hogy pozitív és negatív ionos töltése is legyen, mely növeli a bőr iránta való affinitását.
Clinique Moisture Surge™ 100H Auto-Replenishing Hydrator
Clinique Moisture Surge™ 100H Auto-Replenishing Hydrator

A krém tehát néhány plusz összetevőjének köszönhetően valóban tovább gazdagodott, miközben alapjaiban nem tervezték újra (még szerencse), így akinek eddig bejött a krémzselé, annak a megújított változatot is érdemes lehet kipróbálnia. Mi pedig várjuk majd a véleményeket, mennyire sikerült a márkának a 2021-es ráncfelvarrás.