Krémmánia magazin

MTV Movie & TV Awards 2021 – Sminkek és frizurák a vörös szőnyegről

A MTV Movie & TV Awards díjátadó minden évben a feltűnő frizurák és szettek terepe, az idei, (végre nem online  megrendezett) esemény pedig kifejezetten üdítő látványosságnak számított e tekintetben. Színkavalkád és csillogás jellemzte a sztárok ruháit, és sminkek, frizurák tekintetében sem okoztak csalódást.

mtv movie awards 2021
Jurnee Smollett a 2021-es MTV & TV Movie Awards-on (Fotó: Getty Images)

Yara Shahidi, akit a Grow-ish és Black-ish sorozatokból ismerhetünk a leginkább, pazar fajfonatot készíttetett a díjátadóra, mely mellé sminkje színekben ugyan visszafogott, ám annál ízlésesebb volt. (És végsősoron egy melegítős szett nem is követelt volna ennél feltűnőbb árnyalatokat.)

Yara Shahidi (Fotó: Matt Winkelmeyer/2021 MTV Movie and TV Awards/Getty Images for MTV/ViacomCBS)

Az est másik csodafonatos frizuráját Madison Bailey prezentálta, aki a Netflix Outer Banks sorozatából lehet ismerős. Ajakhangsúlyos sminkjéhez dögös korall színt választott, de kétségtelenül nem ez volt az egyetlen látványelem: tökélyre fésült szemöldöke, csillogó-ragyogó szem- és arcsminkje is nagyon jól mutatott.

Madison Bailey (Fotó: Kevin Mazur/2021 MTV Movie and TV Awards/Getty Images for MTV/ViacomCBS)

A színeknél maradva, Yvonne Orji komika (HBOBizonytalan sorozat)  sminkje tökéletes nyárcsalogató partismink volt, szuper pinkekkel a főszerepben.

Yvonne Orji
Yvonne Orji (Fotó: Matt Winkelmeyer/2021 MTV Movie and TV Awards/Getty Images for MTV/ViacomCBS)

Riley Keough (Elvis Presley unokája, Barátnő rendelésre sorozat főszereplője) rúzs tekintetében maradt egy visszafogott rózsaszínnél, ám szemei vad királykék kontúrt kaptak, amik full flitter, színes szettjével alkottak tökéletes egységet.

Riley Keough
Riley Keough (Fotó: Matt Winkelmeyer/2021 MTV Movie and TV Awards/Getty Images for MTV/ViacomCBS)

Lana Condor, az A fiúknak filmek sztárja nagyon jól kicentizte, hogyan kell fekete szereléshez fekete, szemhangsúlyos sminket és fekete manikűrt készíttetnie úgy, hogy az ne öregítse őt bele holmi gót, végzet asszonya look-ba.

Lana Condor
Lana Condor (Fotó: Matt Winkelmeyer/2021 MTV Movie and TV Awards/Getty Images for MTV/ViacomCBS)

Jurnee Smollett (HBO – Lovecraft Country) esetén a showt trükkös kialakítású overállja vitte el, hozzá túl sok glanc már nem is kellett. Szerencsére tudta ezt, így sminkje visszafogott, nude árnyalatokat kapott, hullámos bubi frizurája pedig amilyen laza, olyan tökéletes volt.

Jurnee Smollett
Jurnee Smollett (Fotó: Kevin Mazur/2021 MTV Movie and TV Awards/Getty Images for MTV/ViacomCBS)

Kathryn Hahn, aki a Legjobb negatív színésznő és a Legjobb küzdelmi jelent díját is hazavihette, sikkes lazasággal kezelte az eseményt, és ez nagyon jól állt neki. Mind természetesen leomló, hullámos frizuráját, mind pedig szájhangsúlyos sminkjét elfogadnánk.

Kathryn Hahn
Kathryn Hahn (Fotó: Matt Winkelmeyer/2021 MTV Movie and TV Awards/Getty Images for MTV/ViacomCBS)

A nagy loboncoknál maradva szót kell ejteni Nasim Pedradról is. A 2020-as Netflixes Desperados sorozat főszereplője visszafogott sminket, egyszerű, középen elválasztott frizurát készíttetett, ami nemcsak nagyon jól állt neki, de flitteres ruhája csillogását is remekül balanszban tartotta.

Nasim Pedrad
Nasim Pedrad (Fotó: Matt Winkelmeyer/2021 MTV Movie and TV Awards/Getty Images for MTV/ViacomCBS)

Taylour Paige (Zola) esetén a ragyogó finish-re helyezték a hangsúlyt a sminkben, rózsaszín, ragyogó rúzsának típusára nagyon kíváncsiak lennénk.

Taylour Paige
Taylour Paige (Fotó: Matt Winkelmeyer/2021 MTV Movie and TV Awards/Getty Images for MTV/ViacomCBS)

Elizabeth Olsen (Wandavision sorozat) visszafogott eleganciát csempészett a vörös szőnyegre. Nemcsak tudta, hogy miniruhához ízléstelen a köldökig dekoltált kialakítás, de sminkje is úgy volt alkalmi, nőies és hibátlan, hogy az nem esett túlzásokba, mégis illett a rendezvény jellegéhez.

Elizabeth Olsen
Elizabeth Olsen (Fotó: Matt Winkelmeyer/2021 MTV Movie and TV Awards/Getty Images for MTV/ViacomCBS)

Mandy Moore (akit örökre megszerettünk a Séta a múltba filmjének köszönhetően, és aki mostanság a Rólunk szól sorozatban látható), csak úgy ragyogott kanárisárga ruhájában, amihez nem is kellett több egy kontynál és finoman ragyogó, nude sminknél.

Mandy Moore
Mandy Moore (Fotó: Matt Winkelmeyer/2021 MTV Movie and TV Awards/Getty Images for MTV/ViacomCBS)

A Ginny és Georgia Netflixes sorozat Ginny-je, vagyis Antonia Gentry minimál look stílusban választott nemcsak ruhát, de sminket és frizurát is magának, a letisztult üdeség pedig nagyon jól állt neki. A csillogásról esetében az ékszerek gondoskodtak, méghozzá ötcsillagos módon.

Antonia Gentry
Antonia Gentry (Fotó: Kevin Mazur/2021 MTV Movie and TV Awards/Getty Images for MTV/ViacomCBS)

Victoria Pedretti, aki a A Bly-udvarház szelleme és a Te sorozatból is ismerős lehet, nem túl előnyös, ám annál feltűnőbb (és ha belegondolunk trendszetter) szerelést kapott a Louis Vuitton divatháztól, a tobzódó mindenség mellé pedig nem is kellett több egy egyszerű sminknél és hátrasimított, kontyos frizuránál.

Victoria Pedretti
Victoria Pedretti (Fotó: Matt Winkelmeyer/2021 MTV Movie and TV Awards/Getty Images for MTV/ViacomCBS)