Krémmánia magazin

Alapos változásokon megy át Kylie Jenner márkája

Július 15.-én új időszámítás kezdődik a Kylie Cosmetics-nél, Kylie Jenner márkája teljesen megújul: “Minden tiszta és vegán, alig várom srácok, hogy kipróbáljátok ezeket az új formulákat” – posztolta a celebritás a nagy hírt.

Fotó: Frazer Harrison/Getty Images

Hogy tisztán pontosan majd mit ért? A WWD értesülései szerint ezentúl parabénmentes, gluténmentes és vegán lesz a márka, valamint még további 1600 összetevő esetén döntöttek úgy, elkerülik használatukat.

2019-ben a Coty 600 millió dollárt fizetett azért, hogy megszerezze a vállalkozás többségi részesedését, és most úgy tűnik, elérkezettnek látták az időt, hogy új pályára állítsák a márkát. Ezentúl mind a sminktermékek, mind pedig az arcápolók egy weboldalról lesznek megrendelhetők, valamint bővítik a forgalmazó áruházláncok körét is. A bőrápolási vonal itthon már egy ideje elérhető a Douglas-nál, talán a változtatások részeként felmenőben a dekorkozmetikumok is megvásárolhatók lesznek.

Megváltozik a világhírt hozú Kylie Lip Kit összetétele is, ezért gyorsan nyilatkozatot is tett közzé Jenner, hogy megnyutassa rajongóit: “Az új lip kit nyolc órán át tartós marad, nagyon kényelmes az ajkakon, és minden új formulám fantasztikus.”

A változtatások mindazonáltal valóban időszerűek, hisz úgy tűnik, a márka túl van népszerűsége csúcsán, és bizony a covid sem tett túl jót az eladásoknak. Ki tudja, talán ez a ráncfelvarrás új lendületet ad a márkának, ami hamarosan új designnal is jelzi a beltartalom megváltozását.