Krémmánia magazin

Parfümmel bővül Rihanna szépségbirodalma

Azt már 2019-ben megfejtették, hogy Rihanna illata isteni, miután celebritások egész sora nyilatkozott arról, milyen fantasztikus illata van az énekesnőnek. Míg nekik megadatott a személyes találkozás élménye, addig mi, halandók csak az eddigi Rihanna parfümök illataira hagyatkozhatunk, ha tudni szeretnénk, vajon milyen illatok állhatnak közel hozzá. (És egy videóra, amit a cikk végén megosztunk veletek.) Most azonban egy új illat van a láthatáron, a Fenty Beauty első parfümje, ami a bejelentés szerint érzéki, magabiztos és szexi lesz. Ki tudja, talán olyan, amit Rihanna is viselne.

Fotók: Fenty Beauty / Instagram

Azt egyelőre még nem tudni, hogy a parfüm női, férfi vagy unisex jellegű lesz, az első beharangozó videóból mindössze annyi derül ki, hogy egy borostyán színű, szögletes formájú üveg rejti majd a parfümöt, oldalán a Fenty logóval.

Mi több, még a megjelenés pontos dátuma sem publikus – bár praktikusan az őszi szezon kezdetére várható -, ám egy tesztert addig is beszerezhetnek a rajongók. A márka oldalán ugyanis most minden 40 dollár feletti rendelés mellé elküldik a Fenty parfüm minta kiszerelését.

Fotó: Fenty Beauty

Így rövid időn belül biztosan kiderül, mennyi köze van az illatnak a By Kilian Love, Don’t Be Shy parfümjéhez, ami a lenti, 2016-os videó alapján akkoriban Rihanna kedvence volt.