Krémmánia magazin

Újdonság: Too Faced Better Than Sex EdP

A Better Than Sex szempillaspirált talán senkinek sem kell bemutatni, ezután azonban e név alatt egy másik termékük is fog futni. A Too Faced októberben dobja piacra első parfümjét, mely nemcsak a szempillaspirál nevét, designját is megkapta.

Too Faced Better Than Sex EdP
Too Faced Better Than Sex EdP

Jerrod Balndino az Allure-nek elmondta, a parfümöt a magabiztos, erős nő ihlette, aki egy titokzatos, talán veszélyes szeretővel tölt egy éjszakát. Keveredik illatuk, a fás és virágos illat. Az éjszaka végén elfújják az ágy melletti gyertyákat, és lágy, füstös illat árad szét a szobában. Nincs más hátra, mint hogy hősnőnket átjárja az adrenalin, az elégedettség érzése.

Too Faced Better Than Sex EdP
Too Faced Better Than Sex EdP

“Nem az a célunk, hogy minden egyes illatjegyet be tudj azonosítani, hanem az, hogy minden alkalommal, mikor viseled a parfümöt, érezz valamit, ami fenntartja az érdeklődésed” – mondta Frank Voelkl parfümőr, akivel Blandino az illatot kreálta. Ettől függetlenül az alábbi illatjegyekre számíthattok:

  • gyümölcsös illatjegyek közül maracuja, licsi, barack, citrus
  • virágos illatjegyek: magnólia, jázmin, orchidea, rózsa
  • föld jegyek: szantálfa, cédrusfa, pézsma, borostyán, pacsuli

A parfüm a hírek szerint meglehetősen limitált lesz (bár, hogy ez pontosan mit jelent, nem tudni még), ugyanis az aprólékos díszítettségű üvegnek nagyon komplikált a gyártása.