Krémmánia magazin

Megoldás hajhullásra: Kérastase Genesis hajápoló család (x)

Sokunknak okoz gondot a hajhullás, mely számos okból, és minden életkorban jelentkezhet. A Kérastase egy teljes termékcsaládot ajánl a probléma enyhítésére, a Kérastase Genesis készítményeinek pontos összetételét bőrgyógyász, dietetikus és hajápolási specialista által vezetett csapat alakította ki. Az ígéretek szerint a hajápolók a haj típusát és a hajhullás okát figyelembe véve segítenek leküzdeni a hajhullás problémáját.

Kérastase Genesis hajhullás elleni hajápoló család
Kérastase Genesis hajhullás elleni hajápoló család

Milyen összetevők segítik kezelni a hajhullást?

A készítmények a hajhullás okait igyekeznek kezelni, olyan összetevőkkel, mint

  • a havasi gyopár, melynek őssejtjei segítenek megőrizni a hajszálak hidratáltságát és antioxidáns hatással bírnak,
  • az aminexil, amely serkenti a haj növekedését és segít megóvni a hajszálak erejét,
  • a gyömbérgyökér kivonat, ami felveszi a harcot a negatív külső tényezőkkel, amelyek hajszálainkat minden nap érik.

Az ígéretek szerint a készítmények táplálják, ám nem nehezítik el a hajszálakat, ápolják a fejbőrt és tesznek a töredezett hajvégek ellen is.

Kérastase Genesis termékcsalád

BAIN HYDRA-FORTIFIANT

KÉRASTASE GENESIS BAIN HYDRA-FORTIFIANT
KÉRASTASE GENESIS BAIN HYDRA-FORTIFIANT

A hajfürdő vékony szálú, zsírosodásra és hajhullásra hajlamos hajra lett kifejlesztve, mely hatékonyan, de egyben gyengéden tisztítja a fejbőrt és hidratálja a hajat. Felveszi a harcot a hajtöredezéssel és ellenállóbbá teszi a hajrostokat, aminek köszönhetően csökkenti a hajhullás
mértékét.

BAIN NUTRI-FORTIFIANT

KÉRASTASE GENESIS BAIN NUTRI-FORTIFIANT
KÉRASTASE GENESIS BAIN NUTRI-FORTIFIANT

Ez a tápláló hajfürdő a vastag szálú, száraz, hajhullásra hajlamos haj ápolását segíti. Intenzíven hidratál, megakadályozza a hajszálak gubancolódását és erősíti a hajrostokat. Újra ellenállóvá teszi a hajat és csökkenti a töredezés okozta hajhullást.

FONDANT RENFORÇATEUR

KÉRASTASE GENESIS FONDANT RENFORÇATEUR
KÉRASTASE GENESIS FONDANT RENFORÇATEUR

Igénybevett, hajhullásra hajlamos hajra szánt tápláló kondicionáló, mely mélyrehatóan hidratálja és megerősíti a vékony szálú, töredezett hajat anélkül, hogy elnehezítené. Segít megelőzni a haj gubancolódását. Az ígéretek szerint csodálatos textúrát ad a hajnak, miközben ellenállóbbá varázsolja a hajrostok szerkezetét.

MASQUE RECONSTITUANT

KÉRASTASE GENESIS MASQUE RECONSTITUANT
KÉRASTASE GENESIS MASQUE RECONSTITUANT

Ez a tápláló pakolás a száraz, igénybevett, hajhullásra hajlamos haj számára lehet megfelelő. Óvja a hajat a töredezéstől, ami a hajhullás egyik leggyakoribb oka. Célzottan a hajrostok sérült területeire
hat és elősegíti azok regenerálását. Ezzel egy időben felveszi a harcot a negatív külső tényezőkkel és
visszaadja a haj ragyogó fényét és erejét.

DEFENSE THERMIQUE

KÉRASTASE GENESIS DEFENSE THERMIQUE
KÉRASTASE GENESIS DEFENSE THERMIQUE

Igénybevett, hajhullásra hajlamos hajra szánt hővédő krém, ami óvja a hajat a hajformázás során alkalmazott hő káros hatásaitól. Az ígéretek szerint visszaadja a haj ragyogó fényét és bársonyos puhaságát. A haj rugalmasabb és nem gubancolódik fésülés közben.

SERUM ANTI-CHUTE FORTIFIANT

KÉRASTASE GENESIS SERUM ANTI-CHUTE FORTIFIANT
KÉRASTASE GENESIS SERUM ANTI-CHUTE FORTIFIANT

A hajápoló szérum igénybevett, hajhullásra hajlamos hajra, mindennapi használatra lett kifejlesztve. Olyan hatóanyagokat tartalmaz, amelyek serkentik a haj növekedését és
javítják a fejbőr egészségét, ezáltal hatékonyan mérséklik a túlzott hajhullást. A szérum nyugtatja az irritált fejbőrt és segít megújítani annak természetes bőrbarrier funkcióját, ennélfogva növeli a hajtüszők ellenálló-képességét.

AMPOULES CURE FORTIFIANTES ANTI-CHUTE

KÉRASTASE GENESIS AMPOULES CURE FORTIFIANTES ANTI-CHUTE
KÉRASTASE GENESIS AMPOULES CURE FORTIFIANTES ANTI-CHUTE

A hajerősítő szérum az igénybevett, hajhullásra hajlamos haj állapotát javíthatja, igazi extra hajerősítő dózis, amely segít csökkenteni a hajhullás mértékét a probléma fellángolásának idején. A
szérum megerősíti a hajhagymákat és óvja a hajat az agresszív külső tényezőktől. Hatóanyagai serkentik a haj növekedését.

Ha Te is szeretnéd kipróbálni a Kérastase Genesis szalonszolgáltatást, keresd meg a hozzád legközelebb eső Kérastase szalont a https://hair-salons.kerastase.com/ weboldalon.

A cikk a Kérastase támogatásával készült.