Krémmánia magazin

A világhírű beauty vlogger, Nikkie, sminkmárkát indított

Régóta várták már a rajongók, hogy a Nikkie Tutorials Nikkie-je saját sminkmárkát indítson. Nos, úgy tűnik, imáik meghallgatásra találtak, a vlogger ugyanis elindította a Nimya by NikkieTutorials márkáját.

Nimya by NikkieTutorials
Nimya by NikkieTutorials (Fotók: nimya.com)

Igaz, ezer színben tündöklő szemfestékpalettát nem találunk, sőt, még egy ártatlan kis rúzs sem került az induló csapatba, ami sokaknak meglepő lehet, tekintve, hogy Nikkie alapvetően brutál profi és végtelenül látványos sminkjeiről vált híressé.

Mégis, a sminkelés nála sem a pigmenteknél kezdődik, ezért találunk egy sminkalapként is funkcionáló hidratáló krémet, a Nimya Where It All Starts Cream-et, egy bőrfényt fokozó License To Glow Serumot, amit tehetünk az arckrém alá és fölé is, ha felturbóznánk bőrünk belülről fakadó ragyogását.

A Nymia Brrr Brrr Cooling Eye Stick szintén egy nulladik lépésben alkalmazandó kozmetikum, ami a szemkörnyék puffadtságát enyhíti, miközben sminkalapként is funkcionál korrektor és/vagy alapozó alá.

Nymia Brrr Brrr Cooling Eye Stick
Nymia Brrr Brrr Cooling Eye Stick

Átugorván a sminkelés lépéseit, a mesterművet a Nymia Set It & Forget It Setting Spray sminkfixáló spray-vel tehetjük tartósabbá. Az ígéretek szerint lerobbanthatatlanná teszi egész napra a sminket, miközben nem válik ragacsossá a bőrünk.

Nymia Set It & Forget It Setting Spray
Nymia Set It & Forget It Setting Spray

Végül egy legalább annyira felesleges, mint amennyire vicces Blow Before You Go Fan kézi ventillátor is helyet kapott, ami ajándékként jár azoknak, akik megveszik szettben mind a négy újdonságot.