Krémmánia magazin

Állatkísérletmentes, zöld és a hajaddal is csodát tesz: JOICO (x)

Létezik egy Smart Release nevű technológia, melynek a célja, hogy a roncsolt, sprőd hajat szinte azonnal újjáépítse. Ezt a csodát egy Steve Stefano nevű amerikai fodrász találta fel. Lényege, hogy a természetes hajjal megegyező, 19 aminosavat tartalmazó keratin proteint és más tápanyagokat egy olyan pici lipiddel körbevett molekulába juttatta be, ami méreténél fogva azonnal beépül a hajszálba.

A hajújraépítő, hajszerkezet-erősítő, színvédő és más csodás hajápolószereket tartalmazó márka neve pedig JOICO lett. A professzionális termékek nem csak fodrászatokban érhetők el (kivéve a hajfestékeket és még néhány erősebb szert), hanem egy budapesti Joico shopban és az interneten is. 2021-ben a cég elnyerte a Peta minősítést, mellyel jelzik, hogy sem az alapanyagokat, sem a kész terméket a világon sehol nem tesztelik állatokon!

Legnépszerűbb termékcsaládok

Defy Damage

Dér Heni kedvence, mely a már említett Smart Release technológia hatásain túl 360 fokos védelmet nyújt a hajnak a mindennapos hatások, ellen, mint pl. fésülés, szárítás, hajvasalás, hajsütés, UV, városi szennyeződések. A samponon és kondiciónálón kívül még maszk, töredezésgátló pajzs és egy szuper újdonság a SleepOver éjszakai szérum alkotja a családot. Ez utóbbi hajban hagyható egész éjszakára és nem hagy foltot az ágyneműn.

K-Pak és K-Pak Color Therapy

Miták Berni kedvence, mindkettő a sérült, töredezett hajat kezeli, extra újraépítő hatása van és hosszantartó színt biztosít a festett hajnak. Az egyik legkedveltebb termék ebből a családból a Luster Lock multifunkciós spray, mely kényelmes, ugyanis nem kell kimosni, mindennapos használatra is ajánlott és legnagyobb előnye hogy védi a hajszínedet, véd az UV káros sugarain ellen, továbbá 2x erősebbé varázsolja a hajszálakat.

A JOICO a szőke haj megmentője is, hiszen kifejezetten szőke és szőkített hajúaknak két termékcsaláddal is kedveskedik:

  • a Blonde Life családból kiemelkedő az 5in1-ben csodaspray és a fényolaj, mely akár 87 %-kal csökkenti a töredezettséget, ami nagy szó egy szőkített, roncsolódott haj esetében.
  • A BlondeLife Violet pedig azonnali jegesszőke hatást produkál, mely a sárgás tónusokat tünteti el a szőke hajból.

Hajad legyen mindig egészséges és gyönyörű, ez a JOICO filozófiája.

A cikk a Joico támogatásával készült.