Krémmánia magazin

Újdonság: Bvlgari Man Terrae Essence EdP

A Bvlgari legújabb férfi illata, a Bvlgari Man Terrae Essence EdP a Föld nagyszerűségét ünnepli és a termőföld iránti őszinte csodálatot örökíti meg. Egész pontosan a termékeny, toszkán talaj gazdagsága az, ami a parfümöt ihlette, alkotóija szerint ugyanis az a valódi örömöket szimbolizálja.

Bvlgari Man Terrae Essence EdP
Bvlgari Man Terrae Essence EdP

“A Bvlgari Man Terrae Essence újra összekapcsol bennünket a legigazibb, legmélyebb értékeinkkel, visszahozva a leghitelesebb énünkhöz: az élet vitalitásához, azokhoz az ösztönökhöz, amelyek segítik az emberiséget abban, hogy ki tudjon bontakozni. Az illat segít visszatekinteni az eredetünkre, és arra ösztönöz bennünket, hogy fedezzük fel mindazt a gazdagságot, ami a lábunk alatt rejtőzik” – olvasható az illat bemutatásában.

Alberto Morillas parfümőr egy ragyogó és gyönyörű illatkompozíciót alkotott, az új illat egy fás-vetiver eau de parfum, puha, melengető, gazdag és élettel teli elegy.

Fejjegy:
citrom esszencia, kalamondin akkord
Szívjegy:
vetiver esszencia duó, nőszirom kivonat
Alapjegy:
terrae akkord, styrax esszencia

Az illat a kifújás után egy napsütötte, olasz tájat idéz, citrus ligetekkel és aranyló kilátással. Amint előbukkannak a szívjegyek, két különböző fajtájú vetiver kombinációjára derül fény, amely az illat nyers intenzitását adja. Az elsőt, a jávai vetivert, erőteljes, füstös akkordok jellemzik, míg a másik, Haitiból származó vetiver olyan, akár egy napsütéses őszi erdő, tele kontrasztos hangokkal:
földes és bársonyos, érdes és puha. Végül az illat a kizárólag a Bvlgari számára kifejlesztett Terrae akkorddal zárul, amely így egyedi lenyomatát hagyja a parfümön.