Krémmánia magazin

BABÉ termékek a vásárlók szemével (X)

A BABÉ termékei fejlesztésénél arra törekszik, hogy minél jobban kiszolgálja a fogyasztók igényeit, igazodva a környezethez, a trendekhez, de mindig szem előtt tartva a végfelhasználót. A nemrégiben készített felmérése is ezt a célt hivatott szolgálni.

Az atópiás termékek tesztelőinek túlnyomó része, több mint 70 százaléka rendszeresen használja a BABÉ készítményeit, azon belül is különösen népszerű a tusfürdő. Ár-érték arányban a többség a legkedvezőbb osztályzatot adta, ami azt jelenti, hogy elégedettek azért a minőségért, amit a pénzükért kapnak.

Különösen fontos a vásárlók számára a termék illata és csomagolása, amire kiugróan magas, 80 százalék feletti maximális pontszám érkezett. Szinte megegyező százalékban adták a legmagasabb pontot a kérdezők arra a kérdésre is, hogy mennyire érzik hidratáltnak a bőrüket a BABÉ UREA testápolóval már egyetlen használat után, ami nem véletlen, hiszen összetevői között találunk ureát, shea vajat és szójaolajat is. A többség számára csökkentette az irritációt, és könnyen beszívódott. A válaszadók közel 90 százaléka puhábbnak érezte tőle a bőrét, és szinte mindenki azt válaszolta, hogy ajánlaná családtagjainak és barátainak. A BABÉ UREA testápoló kiválóan alkalmas a száraz és hámló bőr ápolására, és rendszeres használattal helyreállítja a bőr hidratáltságát.

A BABÉ OMEGA tusfürdő hasonló népszerűségnek örvend: 95,8 százalékban igent válaszoltak arra a kérdésre, hogy a termék segít-e a bőr feszülő érzetének enyhítésében. Egytől egyig minden megkérdezett szerint bőrkímélő a tusfürdő, és mindegyikük ajánlaná ismerőseinek. Hatásossága magas esszenciális zsírsavtartalmának köszönhető, és már rövid idő után enyhíti a viszketést és a bőr száraz érzetét.

A kérdőív utolsó része a BABÉ Gyermek Atópiás testápolóra vonatkozott, melyet kifejezetten a legkisebbek igényeihez igazodva fejlesztettek ki; Syndet formula, tartósítószer- és illatmentes, valamint 10 százalék avokádó olajat tartalmaz. A válaszadók több mint 80 százaléka azt válaszolta, hogy a termék segített gyermeke száraz vagy atópiás bőrének hidratálásában, és hasonlóan magas arányban mondták azt, hogy a testápoló puhította gyermekük bőrét. Szinte minden kitöltő szerint a gyermek bőre a használat után puhább, komfortosabb volt, ezért bátran ajánlanák másoknak is.

A teljes felmérés, illetve a grafikonok és a mintára vonatkozó adatok elérhetőek a BABÉ Facebook oldalán.

A cikk a Babé támogatásával készült.