Krémmánia magazin

Tiszta lappal kezdem az őszt (x)

Ahogy az évszakok, úgy változnak az aktuális trendek is évről-évre. A clean beauty, azaz a tiszta, káros összetevőktől mentes kozmetikumok egyre szélesebb skálán jelennek meg a drogériák polcain. Vajon mikor beszélhetünk „tiszta termékekről”?

A clean beauty-nál az elsődleges szempont, hogy megvizsgáljuk az összetevőket. Sajnos az, ha a termék automatikusan vegán vagy natúrkozmetikum, ebben a kategóriában csupán félsiker. Azok a szépségápolási termékek, amelyek tartalmaznak parabéneket, illatanyagokat és kémiai fényvédőket, automatikusan kiesnek a kalapból. Inspirálódj velünk, ugyanis összegyűjtöttünk Neked pár terméket, amelyekkel elindulhatsz ezen az úton!

  • Arctisztításhoz: A parfüm- és színezékmentes Balea MED ultra szenzitív arctisztító gél kíméletesen tisztítja az érzékeny és irritációra hajlamos bőrt. Az enyhén habzó, vegán receptúra eltávolítja a szennyeződéseket és a sminket. Természetes bisabololt és B5-provitamint tartalmazó formulája előkészíti a bőrt a későbbi ápolásra, valamint megelőzi a bőr kiszáradását és kellemes, ápolt bőrérzetet biztosít. A Német Allergia és Asztma Szövetség által tesztelt és ajánlott termék, valamint allergológiailag tesztelt: kíméletességét a rendkívül érzékeny, allergiára hajlamos bőrhöz bőrgyógyászati tesztek igazolják. (Alkoholmentes, parabén- és ásványi olaj mentes, tartósítószermentes, PH semleges)
  • Arcápoláshoz: A Balea MED ultra szenzitív nyugtató, intenzíven ápoló szérum nyugtatja és regenerálja az igénybe vett és irritált bőrt, illetve enyhíti a bőr feszülő érzését. Az allantoinnal, panthenollal és édesgyökérrel gazdagított formula érezhetően csökkenti az irritációt, a viszketést és a száraz bőr érzést. Ezenkívül aloe vera tartalmával gazdagon hidratálja az irritált bőrt. A könnyű szérum gyorsan beszívódik, miközben támogatja a bőr regenerációját és barrier funkcióját. (Parabén- és ásványi olaj mentes, illatanyagmentes, színezőanyagmentes, vegán)

  • Szemkörnyékápolás: Az aloe verával és Hydro-komplexszel gazdagított, parfümmentes Balea élénkítő szemkörnyékápoló krém intenzíven hidratálja és ápolja a szem körüli érzékeny bőrt. A frissítő hatású krém koffeinből és C-vitaminból álló komplexet tartalmaz, amely rendkívül hatékony a szem alatti sötét karikák és a duzzanat csökkentésében. Százszorszépkivonat tartalma révén a krém rendszeres használata ragyogóbbá teszi a szem környékét, UV-védelme pedig segít megelőzni az idő előtti bőröregedést. (Alkoholmentes, parabén- és ásványi olaj mentes, tartósítószermentes, PH semleges, vegán)
  • Tisztálkodáshoz: A parfüm- és színezékmentes alverde ultra szenzitív krémtusfürdő gyengéd tisztító összetevőkkel, bio jojobaolajjal és hidratáló glicerinnel kíméletesen tisztít. Nem tartalmaz illóolajokat és gyógynövénykivonatokat, így különösen alkalmas érzékeny, atópiás és neurodermitiszre hajlamos bőrre. (Gluténmentes, parabén- és ásványi olaj mentes, PH semleges, vegán, valamint klímasemleges termék, kompenzálja a CO2-kibocsátást.)

A cikk a dm Magyarország támogatásával készült.