Krémmánia magazin

Újra november, újra -23% a Deciemnél

Sokak legnagyobb örömére a Deciem idén is tartja magát Black Friday-ellenes nézeteihez, és ahelyett, hogy egyetlen napra szorítaná akcióit, és ezzel az egekbe hergelné a vásárlókedvet, egész novemberben kedvezménnyel kínálja minden termékét.

Fotó: deciem.com

Egész pontosan 23 százalékkal kerül kevesebbe a hónap végéig minden The Ordinary, Hylamide, NIOD, valamint Chemistry Brand és HIF termék.

“Hogy valódi értéket teremtsünk, időt kellett hagynunk a kutatásra, gondolkodásra, mérlegelésre – célunk az volt, hogy ösztönözzük, a bőrápolással kapcsolatos döntések tájékozódáson és ne elhamarkodott véleményen alapuljanak – írta a Deciem az akcióról szóló posztjában. – Ezért vezettük be az egy hónapon át tartó 23 százalékos kedvezményt minden Deciem termékre, hogy időt adjunk az embereknek, hogy átgondoltan, csak azokat a termékeket válasszák ki, amelyekre valóban, célzottan szükségük van.”

Amiatt sem kell aggódni, hogy az extrán akciós árakra rakódik-e még vámköltség vagy áfa, a magyarországi rendeléseket ugyanis tudomásunk szerint EU-s raktárból teljesítik, így csak a szállítási költséget kell számolni – ha 25 eurónál kevesebb értékben rendelünk. A slow mozgalmat azonban valóban komolyan gondolják, ennek szellemében maximum 5 darabot lehet rendelni a kozmetikumokból, a szettekből csak kettőt és összesen, maximum 25 termékkel duzzaszthatjuk fel kedvezményes áron kosarunkat.

A hónap végéig nyugodtan tervezgethetjük tehát a vásárlásunkat, november 26.-ára azonban valami más program után kell néznünk, a hivatalos Black Friday napon ugyanis az online vásárlás szünetelni fog.