Krémmánia magazin

Egyik megy, másik jön: Chiara Ferragni sminkmárkát indít

Míg a múlt hetet a Tati Beauty megszűnésével zártuk, addig ezt a hetet Chiara Ferragni beauty-bizniszének beindulásával nyitjuk. Az olasz influenszer saját nevét viselő ruhamárkáját bővíti a sminktermékekkel.

Chiara Ferragni sminkmárkát indít.
Chiara Ferragni sminkmárkát indít. (Fotó: instagram/chiaraferragnibrand)

“Nagyon büszke vagyok rá, hogy bemutathatom az első Chiara Ferragni sminkkollekciót. A termékek a Chiara Ferragni márka weboldalán, és exkluzív a Douglas olaszországi, spanyol és protugál üzleteiben és online oldalain lesznek megvásárolhatók” – adta hírül az influenszer.

Az újdonságok közt találunk ajakrúzsokat, arcárnyalókat, egy 15 színt tartalmazó szemhéjpúder-palettát és szempillaspirált is. Mindegyikük a márkára jellemző rózsaszín csomagolást kapja, full csillám módban, természetesen a márka szem ikonjával díszítve.

Ferragninak nem ez az első próbálkozása a szépségiparban, 2019-ben volt már egy együttműködése a Lancôme márkával, akkor egy teljes sminkkollekció jelent meg, kísértetiesen hasonló dizájnnal, amit egy évvel később egy második is követett. Most, 2021-ben pedig úgy tűnik, az influenszer számára eljött az idő, hogy saját neve alatt folytassa az üzletet.