Krémmánia magazin

Körömlakk-újdonságok, amik az ünnepekre hangolják a manikűrt

Megállíthatatlanul közelegnek az évvégi ünnepek, itt az ideje szép lassan díszbe öltöztetni magunkat, a lakást – és persze lelkünket se hagyjuk ki a sorból. A ráhangolódás látványosabbik részét képviselhetik a karácsonyi manikűrök is, amik borítékolható, hogy a giccsbe hajlóan Rudolfostól a minimál vonalrajzosig fognak terjedni idén is.

Hogy kinek melyik tetszik, az csupán ízlés dolga, egy azonban közös bennük: néhány csillogó, ünnepi színű körömlakkra szükség lesz hozzájuk. Így hát összegyűjtöttünk néhány igazán karácsonyos árnyalatot az újdonságok közül, melyek jó szolgálatot tehetnek az elkövetkező hetekben.

Az Artdeco Art Couture Körömlakk több új árnyalatban is megjelent, közülük ez a csillogó, lilás árnyalat gyönyörűen illik a karácsonyi hangulathoz. Szám szerint a 910-est keressétek, ha nektek is bejön ez a szín.

Az essie kínálatában megtaláljuk a tökéletesen ragyogó ezüstöt, a jingle belle árnyalat önmagában, vagy piros alapra pingált hópihék formájában is jól mutat majd körmeinken.

Az essence shine last & go! gel körömlakk 83-as árnyalata igazi fenyőzöld, gazdag intenzitású színt jelöl, természetesen magas fénnyel.

A Bourjois Healthy Mix Vegan Körömlakk nemcsak azért szuper, mert vegán és  70%-ban növényi alapú, de azért is, mert ez a 340-es pinkes árnyalat üdítő színfoltot jelent majd a sok egyenpiros manikűr közt.

Az AVON új Sparkling Crystals körömlakkjai közt találjuk ezt az aranyszínű változatot, ami telis-tele van  kristályszerűen csillogó csillámokkal.

A márka ünnepi kollekciójának tagja a Catrice Advent Beauty Gift Shop Mini Körömlakk, mely csillogó, fényes felületű lilás árnyalatba öltözteti körmeinket. Ha túl visszafogottnak találnád, a szettben találsz mellé csillámos árnyalatokat is.