Krémmánia magazin

10 adventi szépségnaptár, ami itthon is kapható

Hamarosan indul a visszaszámlálás, mutatunk tíz ötletet, milyen adventi szépségnaptárakkal tudod izgalmasabbá tenni a karácsony előtti időszakot. Tippjeink közt találtok sminkcuccokkal telit, és arcápolási legeket tartalmazókat, és olyanokat is, amik tetőtől talpig kényeztetni fognak.

Kiehl’s Aventi Kalendárium

A márka arcápolási legjeit mind tartalmazza ez a naptár (arctisztítókat, arcmaszkokat, arcápoló szérumokat, hidratáló krémeket és még sok mást), a 24 termék közül ráadásul több teljes kiszerelésben található meg a dobozkákban. Amik minik, azok tudása sem törpül el, bőven van bennük annyi, hogy megtapasztald, milyen ápoló hatást kaphatsz tőlük.

Ára: 35 600 Ft

essence Sparkling Moments Of Joy adventi kalendárium

Sminktermékeket és sminkes kiegészítőket rejt a három fiók, csupa jól kihasználható árnyalatot és hasznos apróságokat, amik mindenkinek jól jönnek, aki szeret sminkelni. Szempillaspirál, szemceruza, highlighter, teljes körömlakk szett, bronzosító is megtalálható, sminkecsetek mellé szilikon ecsettisztító is jár, és egy irtó cuki tükör is lapul benne, aminek ott a helye a neszesszerben.

Ár: 8 999 Ft

Avon 24 napos adventi kalendárium

Hatalmas lett az idei Avon naptár, és nem véletlenül, számos termék normál kiszerelésben került bele, köztül tízféle sminktermék, hat kényeztető Planet spa kozmetikum, négy innovatív bőrápoló és a márka négy népszerű illata is, parfümtoll formájában.

Ár: 19 999 Ft

The Body Shop Share the Love nagy adventi kalendárium

Három adventi naptár is megjelent a márkánál, közülük a kedvencünk ez az óriási, vidám mintákkal teli piros doboz, aminek fiókjaiban 24 különböző terméket találunk. Kéz- és testápolókat, tusfürdőket, arcmaszkokat, sőt még sminklemosó kendőt és egy fejpántot is rejt valamelyik doboz.

Ár: 32 990Ft

L’Occitane Klasszikus Adventi Kalendárium 2021

A 24 ablakos, kinyitható beauty naptár által a márka minden sikertermékét kipróbálhatjuk, testápolók, tusfürdők, samponok és balzsamok egyaránt megtalálhatók benne. No és persze kézkrémek, de még milyenek! Nyolc különböző ápoló kis csoda, melyek közül egy ráadásul normál méret, így jó sokáig élvezhetik kacsóink a legszuperebb ápolást.

Ár: 20 900 Ft

Babor Adventi Ampulla Naptár

Jó szokásához híven a márka idén is elrukkolt szépségnaptárával, mely egy komplett arcápolási kúrát tartalmaz, 24 ampulla formájában. A szérumokkal teli ampullák jól felépített sorrendben követik egymást, hogy karácsony estére bőrünk a legszebb formájában tündököljön.

Ár: 22 900 Ft

Clinique Advent Calendar 24 Days Of Clinique Beauty

 

Arcápolókat és sminktermékeket egyaránt rejt a Clinique naptára, megtaláljuk benne a márka legnépszerűbb termékeit, mint a Moisture Surge 100h hidratáló krémet, vagy a Lash Power Mascara Long-Wearing Formula in Black Onyx szempillaspirált. Arcbőrünk hidratáltsága ennyi jóság által garantált lesz.

Ár: 30 620 Ft

Yves Rocher Adventi Kalendárium 2021

A naptár segítségével megismerhetjük az Yves Rocher legnépszerűbb termékeit, az újdonságoktól a népszerű klasszikusokon át a finom illatokig, és a még a limitált karácsonyi kollekció darabjai sem maradtak ki belőle. Parfümöket, sminktermékeket, arc- és testápolókat, valamint fürdőtermékeket is rejt a naptár.

Ár: 17 900 Ft

Nuxe Adventi kalendárium

24 Nuxe mini bőrápolót és illatmintát tartalmaz a doboz, a népszerű Nuxe olajak mellett arctisztítókat, hidratáló krémeket, tusfürdőket és testápolókat is. Aki szereti a különleges, csábítóan virágos illatokat, imádni fogja a kozmetikumokat.

Ár: 24 899 Ft

MAC Advent Calendar 2021 / Box of Tricks

Ez a hatalmas, spirálmintás doboz minden sminkkedvelő álma lehet, hisz mind a rúzsok, mind az egyéb sminktermékek úgy vannak összeválogatva, hogy azokkal változatos nappali és alkalmi sminkeket lehessen elkészíteni. Ott van a Velvet Teddy és a Ruby Woo is, de találunk még mellettük sminkfixálókat és sminklemosót is a pakkban.

Ár: 107 900 Ft