Krémmánia magazin

Lily Collins komolyan veszi a szerepét, franciás frufrut csináltatott az Emily Párizsban sztárja

Úgy tűnik, Lily Collins rákapott a párizsi sikkre, a minap ugyanis huncut és nagyon franciás frizurára váltott. Az Emily Párizsban sorozat színésznője szemöldökig érő, laza frufrut vágatott magának, és meg kell hagyni, nagyon jól áll neki.

Lily Collins frufruval
Lily Collins az Emily Párizsban második évadának a washingtoni Francia Nagykövetségen tartott ünnepségén. (Fotó: Tasos Katopodis/Getty Images for Netflix)

Frufrut vágatni mostanság alapból is divatos, hát még ha egy erőlködésmentes változat készül, sokkal inkább a párizsi nők mint Anna Wintour stílusában. Lily Collins frizurája épp ilyen, amiről először egy sajtófotózás során posztolt. “Igen, valódi!” – írta fotójához, amin filmbéli barátnőjét alakító Ashley Parkkal látható.

Frizuráját Gregory Russell Los Angeles-i sztárfodrász készítette, akivel már régóta együtt dolgoznak, de olyan hírességek frizurájáért is fele, mint Anya Taylor Joy vagy Kate Hudson.

A sorozatra egyébként már nem kell sokat várni, december 22.-én debütál az Emily Párizsban második évada a Netflixen, ami az előzetesek alapján legalább annyira bohókás lesz és tobzódik majd a divatban, mint az első évad.