Krémmánia magazin

Tökéletes haj vagy tökéletes karácsony? Mindkettő! (x)

Dübörög az adventi szezon, egyik helyről rohanunk a másikra, úszunk a melóban, és még néhány ajándék beszerzése is hátra van. Ismerős, ugye? Nem egyszerű a helyzet, a nagy ünnepi készülődésben pedig könnyen lehet, hogy nem marad időnk saját magunkra úgy, ahogyan azt szeretnénk.

Sminket még az utolsó pillanatban is dobhatunk fel, de mit csináljunk, ha a fodrászhoz már nem sikerült eljutni, azonban szeretnénk, ha frizuránk is ragyogó legyen az ünnepekre?

Hogy ne fulladjon #badhairday-be a karácsony, egyet tehetünk: beszerzünk néhány megbízható hajformázót, amikkel megmenthetjük ünnepi frizuránkat. Ha megnézed a Krémmániás értékeléseket, látni fogod, a TRESemmé styling termékei kiválóan bizonyították már sokaknál, hogy pillanatok alatt profi és tartós frizura készíthető velük.

A TRESemmé jól tudja, hogy egy szép frizura óriási önbizalmat ad. 

Ne lepődjünk meg, ha idén karácsonykor nem a tökéletes mézeskalácsdíszítésről fognak áradozni a vendégek, hanem frizuránkról, hiszen a TRESemmé Extrém erős tartást adó hajlakkal tartós lesz és egész nap élvezhetjük a tökéletes haj nyújtotta önbizalmat. Pont mintha a fodrász szalonból léptünk volna ki, nem hiába választják ezt a terméket a szakértők is.

Tudod mi a legjobb bennük? Hajunk a használatot követően is friss és puha marad, ugyanis a termékek a professzionális minőségüknek köszönhetően úgy formázzák a hajat és segítenek megvalósítani a tökéletes frizurát, hogy közben nem hagynak ragacsos termékmaradványokat maguk után.

Legutóbbi karácsonykor azon kaptad magad, hogy minden egyes nap összefogtad a hajad, még akkor is, amikor vendégségbe mentél? Idén nem fogod! 

Formázhatjuk akár minden nap, behullámosíthatjuk, vagy épp kiegyenesíthetjük, amihez épp kedvünk van! Aggódnunk sem kell amiatt, hogy hajunk közben sérülne, a TRESemmé erre is megtalálta a megfelelő megoldást: mindegy, milyen hőhatásnak tesszük ki fürtjeinket, a TRESemmé hővédő termékei maximálisan védik a hajszálakat szárítás vagy hajvasalás során is.

Ha vékony szálú, lapos a hajad vagy csak ébredés után teljesen más formát öltött, ne ess pánikba.

A TRESemmé Volumennövelő hajhab megfelelő tartást kölcsönöz hajadnak egész napra.

A göndör hajúak számára is van egy bombabiztos tippünk: a TRESemmé Hajhab göndör hajra és a TRESemmé Hajformázó krém göndör hajra termékpárosa igazi adu ászai hajunknak, hiszen egyszerre segítenek megszelídíteni a göndör fürtöket, és könnyen kezelhetővé tenni azokat a természetes hatású végeredményért.

Ajándékozd meg magad idén a tökéletes frizurával. És tudod miért?
Mert megjelenésed a hajadnál kezdődik.

A TRESemménél hisznek benne, hogy minden nő megérdemli, hogy gyönyörűnek lássák, és annak is érezze magát. Ez az adventi és a karácsonyi időszak alatt sem lehet másképp.

A TRESemmé termékeiről további információkat és használati tippeket találhattok weboldalukon, ahol minden terméküknél elolvashatjátok Vörös Kati fodrász, a Horror Barbie Salon tulajdonosa és TRESemmé nagykövet inspirációit. Megéri lecsekkolni.

A karácsonyi frizuráitokról készült fotókat ha megosztjátok instán, ne felejtsétek el bejelölni rajtuk a TRESemmét (@tresemme_hu), és a márka repostolni fogja képeiteket.

Legyenek csodálatosak az ünnepek, ne feledjétek csajok, a világ a mi kifutónk karácsonykor is!

#tresemmé #szakértőkválasztása #styling #professzionális #hajformázás

A cikk a TRESemmé támogatásával készült.