Krémmánia magazin

Beautybörze Valentin-napra: 14 kozmetikum nőknek

Biztosra akarsz menni? Célozgatás helyett küldj egy screenshotot: jelöld be, melyik szépségajándéknak örülnél Valentin-napra a következő 14 közül.

ajándékok nőknek valentin napra2

Bár tippjeink most a szerelmesek napjához kapcsolódnak, ha jobban megnézitek a kiszemelt kozmetikumokat, látni fogjátok, ünnepnaptól függetlenül is csodásan kiegészíthetik szépségarzenálotokat.

Beautybörze

1. Fahéj, kámfor és a paprika kivonat tartalmának köszönhetően az ígéretek szerint megemeli az ajkakat, melyek teltebbnek látszanak. – Rimmel Oh My Gloss Plump Szájfény

2. Kétféle szemhéjpúdert és egy arcpírt rejt a kerek paletta, melyek árnyalatai egymást jól kiegészítik. Lágy, szaténos finish és intenzív pigmentáltság jellemzi őket. – Artistry Studio Shanghai Edition Selyemfényű szem- és arcpirosító trió (Shanghai Peach)

3. Szicíliai citrom és lime olajat, valamint jázmin abszolútot tartalmaz a Lush Strawberry Heart Tusfürdőzselé, ami a limitált Valentin-napi kollekció részeként érhető el a márkánál.

4. A Lancôme L’Absolu Rouge Cream krémes ajakrúzs randevúk és hétköznapok sminkjéhez is tökéletes. 30% hidratáló rózsabalzsamot tartalmaz, továbbá hialuronsavat és hidegen sajtolt olajok keverékét, hogy ajkaink ápoltak és hidratáltak maradjanak.

5. Egy kis piros lakk és pikk-pakk kész is a randimanikűr. Jól jöhet hozzá a Miss Sporty 1 Minute to shine körömlakk 220-as árnyalata.

6. A Jo Malone London az idei év legújabb kollekciójában a rózsákat állítja középpontba. A Jo Malone Red Roses Cologne romantikus illata a világ hét legnagyszerűbb rózsáinak elegyedéséből készült. A frissen vágott csokor hangulatát kelti a zúzott ibolya és egy cseppnyi citrom kibontakozásában.

7. Az arcápolás rajongóinak szuper ajándék lehet a Bobbi Brown – Glowing Blossom (Sakura) kollekció Soothing Cleansing Oil arctisztító olaja, mely ígérete szerint botanikus olajokat tartalmazó formulájával könnyedén tisztítja a bőrt a sminktől és a szennyeződésektől, valamint táplálja, és ragyogóvá varázsolja azt.

8. Limitált kiadású illatújdonság a Giorgio Armani My Way Nacre EdP, mely “az eredeti MY WAY illat ikonikus és vibráló, érzékekre ható virágos jegyeit egy ragyogó, gyöngyházszerű felhővé alakítja át.”

9.Az Escada Fairy Love EdT a szerelem első fuvallatának fordulatos izgalmát és mélységét jeleníti meg illatjegyekkel. A virágos-gyümölcsös illat a túláradó szerelem tiszta boldogságát testesíti meg.

10. A Giorgio Armani Lip Power ajakrúzs tartós és kényelmes viseletet ígér, mely tulajdonságok intenzív színekkel párosulnak. A rúzsban lévő olajok szaténos végeredményt, magas fedést nyújtanak, és egyúttal védőrétegként segítenek megakadályozni a kellemetlen, feszülő érzést az ajkakon.

11. Még nincs arcrollered? Ezzel a szettel gyorsan pótolhatod, ha vágysz a rózsakvarc henger nyújtotta arcmasszázsra. Ráadásul most egy Gua Sha is tartozik hozzá, melyet mindig az arcolajjal vagy szérummal használj – az arcrollert alkalmazhatod nélkülük is. – H&M

12. Az AVON ultramatt és ultrakrémes ajakrúzs Valentin-napi kiadása gyönyörű, virágokkal díszített designt kapott, ráadásul új árnyalatokban is megjelent, melyek mindegyike avokádóolajjal hidratálja ajkainkat.

13. Az AVON Celebré kölni is most Valentin-napi kiadásban jelent meg. A kölni egy könnyed és finom illat a gyümölcsös, virágos kategóriából, amelyben a görögdinnye, a bogyós gyümölcsök és a jázmin illatjegyei alkotnak egy nőies, meleg és vidám kompozíciót.

14.  A Marc Jacobs Perfect EdP maga az optimizmus, mely az önelfogadást és az eredetiséget ünnepli. “Úgy vagyok tökéletes, ahogy vagyok.” – szól a designer mantrája, mely az illatot is ihlette.