Krémmánia magazin

Magyarországra érkezett a Pixi

Eggyel bővült a márkák sora, melyeket már itthon is beszerezhetünk: a Glow Tonic-ról népszerűvé vált angol márka, a Pixi ezentúl Magyarországon is elérhető lesz.

pixi

A márkát Petra Strand alapította Londonban, és viszonylag rövid idő alatt nagy hírnevet szerzett magának a szépségrajongók támorában. Nemcsak a csajos, instabarát designnak köszönhetően, de annak is, hogy a Pixi termékek vegánok, és szinte mindegyik hipoallergén, így érzékeny bőrre is alkalmasak.

A Pixi Glow Tonic itt a Krémmánián is népszerű már régóta, az 5%-os glikolsavas hámlasztó tonik gyengéden segíti a bőr megújulását, aloe vera tartalma pedig hidratálja és nyugtatja a bőrt. Tapasztalataitok szerint puhább, simább tőle a bőr, sokaknak segített a mitesszerek, pattik kezelésében, és érzékeny bőrűeknek sem okozott irritációt.

A tonik megjelenése óta persze már széles termékskálává bővült a márka kínálata, a Krémmániások körében népszerűek a sminktermékek is, mint a színötös értékelésű Pixi Endless Silky Eye Pen szemceruza vagy a Pixi Lip Icing szájfény. A bőrápolók esetén érdemes még megemlíteni a Pixi Retinol Tonic-ot, ami szintén nemzetközi kedvenc megjelenése óta, még annak ellenére is, hogy pontosan nem tudni, mennyi retinolt tartalmaz a készítmény.

A Pixi termékei a Douglas kiemelt üzleteiben és webshopjában érhető el.