Krémmánia magazin

Elszabadult a nosztalgiavonat, Pamela Anderson haja az új menőség

Köszönhetően annak, hogy divatba jöttek a nagybetűs frizurák, melyekről nehéz elhinni, hogy “úgy keltünk ki az ágyból”, egyre-másra tűnnek fel a kilencvenes évek hírességeinek fotói is, mint a téma régi-új etalonjai. Így történhetett, hogy Pamela Anderson kontyos frizurája is nagy kedvenccé vált.

Pamela Anderson és Tommy Lee
Pamela Anderson és Tommy Lee (Fotó: Jim Smeal/Ron Galella Collection via Getty Images)

A felfokozott figyelem persze a nemrég a Hulun bemutatott filmnek is köszönhető, mely Anderson és férje, Tommy Lee nyilvánosságra került szexvideójának történetét dolgozta fel. A lazán kontyba felfogott, itt-ott kilógó tincsekkel ékesített frizura mindenesetre nagy népszerűségre tett szert, #pamelaandersonhair hashtag alatt pedig csak úgy gyűlnek a videók róla, hogyan készíthetjük el.

Pamela Anderson és Tommy Lee 1995-ben
Pamela Anderson és Tommy Lee 1995-ben (Fotó: Vinnie Zuffante/Getty Images)

Ha a hajhossz meg van hozzá, öszességében nem túl bonyolult frizuráról van szó. Egyenes haj esetén először hullámosítsunk, majd egy laza kontyba kössük fel a hajat, és rögzítsük pár hajtűvel a kontyot. Az elülső részt hagyjuk ki, amiből néhány tincset utólag tűzzünk a kontyhoz, néhányat pedig hagyjunk szabadon, hogy kétoldalt keretezzék arcunkat. Ha szükséges, még némi hullámot tegyünk bele, és hajlakkal rögzítsük az eredményt.

@audreyvictoria_ Icionic Pamela Anderson hairstyle ✨ #hairtok #hairstyle #hairtutorial #pamelaandersonhair #messybun ♬ rich girl x material girl by altegomusic - ALTÉGO

@oliviarosedemuro My take on Pamela Anderson’s Hairstyle #hair #hairstyles #transformation #hairtransformation #hairhacksandtips #hairhacks #fypシ ♬ Playboy - Jx.Zero