Krémmánia magazin

Pillaerdők és glamúr – A Grammy-díjátadó leg-leg-leg sminkjei és frizurái

Alig pár órája, hogy véget ért a a 64. Grammy Awards, melyen Doja Cat és SZA lettek az év legjobb popduója, de nyert rajtuk kívül Olivia Rodrigo, Jon Batiste és a Silk Sonic is. A vörös szőnyeges rendezvény természetesen látványban is hozta a tőle elvártat, volumenben, csillogásban, látványban nem volt hiány a sminkek és frizurák esetén sem.

Doja Cat és SZA a Grammy-gálán (Fotó: Getty Images)

A kevesebb több elve megdőlt, visszafogott sminket alig pár híresség választott csak, ellenben műszempillából ezernyi került precíz ragasztással a helyükre, melyekhez pazarul formázott szemöldökök, erőteljesen kontúros ajaksminkek és ragyogó szemsminkek készültek. Mutatjuk közülük a leglátványosabbakat.

Dupa Lipa

Dua Lipa alig pár órával az esemény előtt váltott a szőke hajszínre, igazi Versace-lánnyá változva. Vörös rúzsa több mint dögös volt, és gyönyörű arcsminket kapott, pazar árnyalással, pirosítással.

Dua Lipa a Grammy-díjátadón (Fotó: Lester Cohen/Getty Images for The Recording Academy)

Chloe Bailey

Chloe Bailey művészi csigákba rendezett fürtjei gyönyörűen keretezték az arcát, szemhangsúlyos sminkje pedig remek választás volt ruhájához, melynek ragyogását a glossy rúzs és ragyogó bőr vitte tovább.

Chloe Bailey a Grammy-díjátadón (Fotó: Lester Cohen/Getty Images for The Recording Academy)

Saweetie

Hasonló sminket láthattunk Saweetie-n is, csak neki frizurája most épp pixie és szőke volt.

Saweetie a Grammy-díjátadón (Fotó: Lester Cohen/Getty Images for The Recording Academy)

SZA

Az énekesnő loknijai az átadó végére picit zilálttá váltak az örömtől, míg sminkje hozta a fentebb már bemutatott kötelezőt.

SZA a Grammy-díjátadón (Fotó: Kevin Mazur/Getty Images for The Recording Academy)

Doja Cat

SZA-hoz képest Doja Cat  pazar műgonddal felépített, árnyalatokban tobzódó szemsminket kapott, mely mellől az idei év nagy vissztérője, a sötéten kontúrozott, glossy ajkak nem hiányozhattak. Sminkje és firzurája is vörös szőnyeges iskolapéldája annak, hogyan kell ezer watton pörgetni a kilencvenes évek stílusát 2022-ben.

Doja Cat a Grammy-díjátadón (Fotó: Lester Cohen/Getty Images for The Recording Academy)

Laverne Cox

Laverne Cox finoman szólva is kimaxolta a monokróm sminkek mikéntjét, lilás-pinkes színben pompázott frizurája is. És mégis, pazarul tudta viselni a look minden részletét.

Laverne Cox a Grammy-díjátadón (Fotó: Kevin Mazur/Getty Images for The Recording Academy)

Jasmine Sanders

Jasmine Sanders talán már túlzásba is vitte szemöldöke hangsúlyozását, máskülönben sminkje jól illett az erősen kontúros szemsminken alapuló makeupok sorába.

Jasmine Sanders a Grammy-díjátadón (Fotó: Lester Cohen/Getty Images for The Recording Academy)

Megan Thee Stallion

Megan Thee Stallion Doja Cat-hez hasonlóan nem aprózta el a sminkkérdést, és bravúros cicaszemsminket csináltatott az eseményre, és hozzá természetesen sötétebb árnyalattal kontúrozott ajkakat.

Megan Thee Stallion a Grammy-díjátadón (Fotó: Kevin Mazur/Getty Images for The Recording Academy)

H.E.R.

H.E.R. is kipipálta a glossy hatású ajaksminket, feketével kontúrozott szemei pedig némi aranyszínt kaptak. Frizurája ennél már jóval látványosabb volt, a dús, hullámos frizurához jó választás volt a kerek napszemüveg, ami erősítette az egész outfit hetvenes éveket idéző fazonját.

H.E.R. a Grammy-díjátadón (Fotó: Lester Cohen/Getty Images for The Recording Academy)

Olivia Rodrigo

Olivia Rodrigo már egy jó fokkal visszafogottabb sminkben és frizurával jelent meg, előbbit hetykén ívelt cicaszemsminkje határozott meg, míg utóbbit néhány lágy hullám.

Olivia Rodrigo a Grammy-díjátadón (Fotó: Frazer Harrison/Getty Images for The Recording Academy)

Lady Gaga

Lady Gaga a klasszikus hollywoodi glamúrt vitte a vörös szőnyegre, ami remekül állt neki, ám tőle és az eseménytől egészen szokatlan volt ez a konszolidáltság.

Lady Gaga a Grammy-díjátadón (Fotó: Jeff Kravitz/FilmMagic)

Melody Thornton

Melody Thornton korallos monokróm sminkjének minden részlete a legutolsó trendek szerint készült.

Melody Thornton a Grammy-díjátadón (Fotó: Lester Cohen/Getty Images for The Recording Academy)

Avril Lavigne

Avril Lavigne hozta a tőle elvárt kötelezőt, színes tincsekkel megtoldott frizurával, pazarul kontúrozott szemekkel lépett a vörös szőnyegre.

Avril Lavigne a Grammy-díjátadón (Fotó: Lester Cohen/Getty Images for The Recording Academy)

Billie Eilish

Billie Eilish sminkjéből a vörös szőnyeg fotósai vajmi keveset örökíthettek meg, mindenesetre a visszafogott, talán szájfénytől ragyogó ajaksminkhez feketével kontúrozta szemét, és némi highlightert és pirosítót is tett fel az énekesnő. A frizura pedig nagyon hozta az ezredfordulóra jellemző, most visszatért irányzatot.

Billie Eilish a Grammy-díjátadón (Fotó: Frazer Harrison/Getty Images for The Recording Academy)

Charlotte Lawrence

Charlotte Lawrence a szoros balerinakontyhoz ruhája színéhez passzoló, vörös rúzsa által meghatározott sminket csináltatott.

Charlotte Lawrence a Grammy-díjátadón (Fotó: Lester Cohen/Getty Images for The Recording Academy)

St. Vincent

St. Vincent is a most oly divatos monokróm sminket választotta, mely passzolt ruhája színéhez is, igaz az ő, saját színeihez talán egy másik árnyalat előnyösebb lett volna.

St. Vincent a Grammy-díjátadón (Fotó: Lester Cohen/Getty Images for The Recording Academy)

Lily Aldridge

Lily Aldridge a nomekup makeup királynője volt az esten.

Lily Aldridge a Grammy-díjátadón (Fotó: Kevin Mazur/Getty Images for The Recording Academy)

Chrissy Teigen

Chrissy Teigen is inkább a visszafogott sminket és frizurát viselők táborába tartozott, pink ruhájához és a hatalmas függőkhöz azonban nem is volt igazán többre szükség, hogy ízléses eredmény szülessen.

Chrissy Teigen a Grammy-díjátadón (Fotó: Kevin Mazur/Getty Images for The Recording Academy)