Krémmánia magazin

Szempillaspirál-újdonságok, amik igéző tekintetet ígérnek

Újdonságban nincs hiány ha szempillaspirálokról van szó, bemutatunk most ötöt, melyek ígéretes formulákkal, meggyőző ígéretekkel csábítanak, némelyek pedig már látványra is rabul ejtenek.

Lancôme – Le 8 Hypnôse Szempillaspirál

Lancôme - Le 8 Hypnôse Szempillaspirál
Lancôme – Le 8 Hypnôse Szempillaspirál

A márka ikonikus, Hypnôse szempillaspirálja vadiúj változatban jelent meg, különlegessége, hogy formuláját olyan szérummal gazdagították, melynek köszönhetően az ígéretke szerint pilláink pár hét alatt dúsabbak, élettel telibbek lesznek. A wow-faktor azonban már a látvánnyal elér minket, a spirál ugyanis ívelt (részben újrahasznosított alapanyagú) üvegcsomagolást kapott, ami a hagyományos francia üvegipar mester, Pochet du Courval keze munkáját dicséri. A kefe puha, növényi rostokból készült sörtékből áll, amelyek segítségével könnyedén és egyenletesen tudjuk felvinni a színt. Lemosása egyszerű és érzékeny szeműek is biztonsággal használhatják.

AVON – Legendary Lengths szempillaspirál

Az AVON újdonsága következő generációs polimert tartalmazó formulája filmréteget képez a pillákon, ezáltal az ígéretek szerint extra hosszú szempillákat építhetünk fel. Kúp alakú keféje könnyedén választja szét és hangsúlyozza ki még a nehezen elérhető szempillákat is, és egyenletesen oszlatja el a festéket a pillák teljes felületén, így nem kell aggódni, hogy póklábhatású, csomósak lennének tőle pilláink. Formulája tartós, nem pereg, nem maszatolódik, ám lemosása a nap végén egyszerű.

MISS SPORTY – STUDIO LASH VÍZÁLLÓ SZEMPILLASPIRÁL

Miss Sporty Studio Lash Vízálló Szempillaspirál
Miss Sporty Studio Lash Vízálló Szempillaspirál

Három Studio Lash szempillaspirál is megjelent az elmúlt időszakban a márkánál, közülük a kék különlegessége a vízálló formula, mellyel már a jó időre, nyárra is készülnek. Kenődés- és potyogásmentességet ígérnek, a kefe ívelt kialakítása pedig a csomósodásmentes felvitelért gondoskodik. Megfelelő mérete, formája gondoskodik a kényelmes, kézre álló felvitelről, és a pillákat is egészen jól szétválasztja. Lemosásához érdemes szemfestéklemosót használni, mellyel könnyen, dörzsölés nélkül eltávolíthatjuk a sminket.

Yves Saint Laurent – Lash Clash Szempillaspirál

Yves Saint Laurent Lash Clash Mascara
Yves Saint Laurent Lash Clash Mascara

Az YSL Beauty áprilisi újdonsága a Lash Clash szempillaspirál, mely erőteljes volument és éjfekete, couture végeredményt ígér pilláinknak. Ezt egyrészt egy teljesen új festéknek köszönheti, mely textúrájának, hiper-fekete pigmentjeinek és az elkenődést gátló anyagoknak köszönhetően hosszítja, dúsítja és látványosan megemeli a pillákat. Másrészt ezt az extra emelő hatást fokozza még az újonnan kialakított, duplakúpos, nagyméretű kefe is, ami ahhoz is hozzájárul, hogy a színintenzitást kedvünkre építgessük.

Mádara – Deep Matter Bold Volume Szempillaspirál

Mádara Deep Matter Bold Volume Szempillaspirál
Mádara Deep Matter Bold Volume Szempillaspirál

Vegán-clean vonalon jó hír, hogy már itthon is elérhető a Mádara új szempillaspirálja,  mely dúsító, hosszabbító hatású, és az ígéretek szerint szépen építhető a színe is. Organikus ricinusolajjal dúsított, minősített természetes formulája ápolja és erősíti a szempillákat, mely mellett természetes, vegán viaszok és a növényi eredetű peptidek biztosítják a könnyű felvitelt és a tartósságot. A kefét úgy alakították ki, hogy azzal a legapróbb pillákat is elérjük, a szemzugnál is volument adhassunk pilláinknak.