Krémmánia magazin

5 kozmetikum, amikből szuper ajándék lehet anyák napjára

Közeleg az anyák napja, mi is készülünk rá, és naná, hogy körülnéztünk, milyen kozmetikai újdonsággal, aprósággal vagy épp különlegességgel tudnánk meglepni anyukánkat. Közülük mutatunk be párat, melyek szuper kísérői lehetnek egy szép virágcsokornak.

anyák napi válogatás

Az újdonságok közül mutatjuk a Gucci Bloom EdT parfümöt, mely az eredeti Bloom légiesebb, könnyedebb változata. Fejjegyében lédús citrom, mandarin, bergamott esszencia és neroli illata fogad, majd hozzájuk bontakozik ki a szívjegy virágos elegye, főszerepben a jázminnal, tubarózsával, rangoon creeperrel (kínai lonc) és narancsvirággal. Végül az alapjegyekben a szantálfa és pézsma zárja le az illatot.

A Lancôme Rénergie H.C.F. Triple Serum cseppet sem apró ajándék, a szérum gyönyörű és látványos kiszerelést kapott, mely gondoskodik róla, hogy az egyes alkotóelemek csak kinyomáskor keveredjenek egymással. Összetevői javítják az arcbőr minőségét, feszesebbé, teltebbé teszik, emellett segíti a sötét foltok korrekcióját és a ráncokat is igyekszik csökkenteni. Tartalmaz hialuronsavat, C-vitamint és niacinamide-ot, valamint ferulasavat is.

Nemrég újult meg az Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Blush pirosító, melynek színei két finishben és textúrában érhető el. A csillogó finishű pirosítók finoman ragyogó színt hoznak létre, míg a szatén finishűek a finomra őrölt pigmenteknek köszönhetően gyönyörű intenzitást és dimenziót biztosítanak. 14 árnyalatban érhető el, újratölthető csomagolásban.

A Lush Anyák napi kollekciójában számos illatos és mókás bőrápoló közül válogathatunk, egyik kis különc közöttük ez a Szuperanyu szemmaszk. A Lush Wonder Mum egy édesköménnyel és sárgarépalével készült frissítő maszk, ami aloe vera gélt és karragénkivonatot is tartalmaz. Használat előtt hűtőben tartandó, így felhasználáskor garantált a kellemesen hűsítő érzés.

Sally Hansen Miracle Gel Körömlakk újdonságai közt találjuk ezt a visszafogott, elegáns bézs színt, mely a Love at first flight nevet kapta. Ragyogó, magas fényű színt ad a körmöknek, és az ígéretek szerint jó pár napig tartós marad.