Krémmánia magazin

Üvegből készít műkörmöket Hunter Schafer körmöse

Trend nem valószínű, hogy lesz abból, amit Sojin Oh alkot, ám mindenképp látványosak és egyediek a műkörmei. A dél-koreai származású, Los Angeles-i műkörmös egyedi körömdíszítéseihez ugyanis üveget, kagylóhéjat, sőt, olykor még kígyóbőrt is felhasznál, tehetsége pedig már a sztárok érdeklődését is felkeltette.

Hunter Schafer a MET-gálára készíttetett üvegmanikűrt.
Hunter Schafer a MET-gálára készíttetett üvegmanikűrt. (Fotó: Getty Images)

Műkörmei minden esetben egyediek, melyekhez az ókori körömdíszítési technikákból merít ihletet. Mint az i-D magazinnak elmondta, „ötezer évvel ezelőtt természetes összetevőket használtak: zselatint, aranyat, tojásfehérjét, méhviaszt, szárított rózsa és orchidea szirmokat, ami számomra nagyon költői és kifejező.” A természet pedig őt magát is megihleti, a tenger élővilága, szépsége különösen nagy hatással van rá.

Alkotásai egyszerre szürreálisak és futurisztikusak, olyanok, mint egy-egy mini műalkotás, nem véletlen, hogy tehetségére már a sztárvilágból is felfigyeltek. Készített már üveg manikűrt Billie Eilish-nak, Kim Kardashiannek, Lil Nas X-nek és Grimesnek is, de Hunter Schafer színésző is vele csináltatta üvegmanikűrjét a 2021-es MET-gálára.