Krémmánia magazin

Mutatjuk a BVLGARI parfümújdonságát, csodás illattal készültek a nyárra (x)

A BVLGARI kínálatában immár három illatvariációban is megtaláljuk az ikonikus BVLGARI Rose Goldea EdP parfümöt, nyári újdonságként mutatták be a BVLGARI Rose Goldea Blossom Delight EdT-t. A parfümök utolsó cseppjükig a tavaszi-nyári szezont képviselik, ismerd meg őket Te is!

BVLGARI Rose Goldea Blossom Delight EdT

ROSE GOLDEA BLOSSOM DELIGHT EDT
BVLGARI Rose Goldea Blossom Delight EdT

Még frissebb, de az Eau de Parfumhöz hasonlóan virágos megközelítés. A Rose Goldea Blossom Delight Eau de Toilette-tel a rózsa ígérete egy teljesen más kifejezésmódban jelenik meg: könnyed, szinte áttetsző és gyönyörűen tündöklő. A jóval élénkebb Eau de Parfum után az Eau de Toilette a legfrissebb tavaszi virágokat hozza el nekünk, a virágzás előtti legutolsó pillanatban.

Az új kezdet optimizmusát jelképező virágos, káprázatosan rózsás jegyek a gyöngyvirág áttetszőségével és a ragyogó grapefruittal nyílnak meg előttünk. Az illat legbelső rétegei a rózsa virágzás előtti pillanatát tárják elénk; a törékeny rózsabimbók összefonódnak a pünkösdi rózsa érzéki jegyével, a tavaszt idéző tündöklő csokrot hozva ezzel létre. Míg végül a pézsmás jegyek és a cédrus lepelként simulnak a bőrre.

BVLGARI Rose Goldea EdP

BVLGARI Rose Goldea EdP
BVLGARI Rose Goldea EdP

A Rose Goldea, amellyel a márka nőiesség iránti hódolatát fejezi ki, a szenvedélyes rózsa és a kifinomult pézsma vágykeltő elegye. Az ikonikus Serpenti kollekció által inspirált Rose Goldea a csábítás merész ékszere. Kleopátra érzékisége kiváló inspirációs forrás a Bvlgari számára. A Rose Goldea nő csábító, hipnotikus és magabiztos, akárcsak az egyiptomi istennő.

BVLGARI Rose Goldea Blossom Delight EdP

BVLGARI Rose Goldea EdP
BVLGARI Rose Goldea EdP

A ROSE GOLDEA BLOSSOM DELIGHT egy modern és vibráló BVLGARI illat, amely a rózsa meghatározó illatjegyére épült, folyamatosan feltárva karakterének újabb és újabb oldalát, mélységét pedig a pézsmás akkordok adják. Az üveg nyakán található gyűrű tükrözi az ikonikus BVLGARI Serpenti ékszerek mintázatát, ezzel utalva az üvegben rejlő illat kiemelkedő minőségére és értékére.

A ROSE GOLDEA BLOSSOM DELIGHT tükrözi azt az izgalmat, amikor egy nő elindul önmegvalósításának útján. Szenvedélyes és merész, egy vakmerő jellem, aki készen áll álmai megvalósítására. Hiteles és őszinte. Mindenkit inspirál, akivel találkozik. A márka az egész illatpiramist a rózsa dominanciájára alapozta, megerősítve ezzel az ikonikus virág komplexitását.

Az illat a levelek élénk energiájával és ragyogó fiatalosságával nyílik meg, melyet a zöld papaya, a jázmin és az ibolyalevél hármasa tesz teljessé. Ezt követően feltárul a friss rózsabimbó és a gyöngyvirág lágy akkordjai, végül pedig a szirmok púderessége dominál, kiegészülve a fehér pézsma és az ámbra jellegzetes jegyeivel.