Krémmánia magazin

Újdonság: Clarins Milky Boost Capsules

Ránézésre kapszulázott szérumnak gondolhatnánk, ám egészen másról van szó. A Clarins Milky Boost Capsules alapozóról, amit jól kezelhető adagokba porciózva kapunk meg, és még a kapszula is lebomló.

Milky Boost néven eddig is futott egy könnyed, színezett lotion a márkánál, a mostani újdonságról akár azt is mondhatjuk, ennek továggfejlesztése: egy hat árnyalatban elérhető sminkkapszula, ami könnyű fedést és természetes bőrfényt biztosít, miközben egységesíti a bőrt. Állaga könnyed, szépen eloszlatható, és az ígéretek szerint a kapszulában rejlő mennyiség tökéletesen elég egy-egy használatra.

Miért jó, hogy kapszulázva van az alapozó? Nos, a hétköznapok reggelén valójában teljesen mindegy, hogy pumpás flakonból nyerjük-e ki az alapozónkat (vagy BB-krémünket, mert inkább a BB-krémekhez áll közel) vagy egy ilyen kapszulát pattintunk fel, ám jól jöhet a kiszerelés praktikussága, ha (repülős) utazáshoz keresünk helytakarékos terméket. Ugyanígy, ha tudjuk, hogy napközben sminkfrissítésre, vagy komplett sminkelésre van szükség, például edzés után, és nem szeretnénk a fél fürdőszobát magunkkal vinni, akkor is jól jöhet, hogy egy kis kapszulát dobunk csak bele a neszesszerbe.

Jó hír, hogy a kapszula anyaga teljes mértékben lebomló anyagból készült.