Krémmánia magazin

Férfi illatok a kék vonzásában

A nyári időszakra nemcsak a női, a férfi parfümök tárháza is bővült, az újdonságokat pedig úgy tűnik, rabul ejtette a kék mélysége. Persze megértjük, a nyári forróságban mi más lehetne üdítőbb, mint a tenger hűs érzetét nyújtó illatok, a végtelen szabadság, amit a horizont látványa nyújt, és a szél frissessége, ami bőrünket éri egy vitorlás fedélzetén. Mi valahogy így képzeljük el a következő férfi illatokat, melyeket leírásaik alapján abszolút érdemes lehet letesztelni.

A Ralph Lauren Polo Blue Parfum egy júniusi parfümújdonság, melyet az alkonyati vitorlázás inspirált, a pillanat, mely megragadja a szabadságot, az érzékiséget és a kalandot. Az illat fougere-fás jellegét a gazdag upcycled tölgyfa, a szikrázó mandarin és a füstös vetiver adja. A prémium francia konyakos tölgyhordókból értéknövelő újrahasznosítás útján gazdag és egyedülálló illatjegy lesz – ez az upcycled tölgyfa.

A Dolce&Gabbana Light Blue Italian Love pour Homme EdT egy új, limitált kiadású illat, mely a férfias érzékiség új interpretációját hozza el, amelyben megjelenik az olasz bergamott és a lédús, fagyos grapefruit duója. Ez a koktél olvad bele az új, intenzíven férfias szívjegybe, melyet a pezsdítő, zöld jegyek és ibolya levél kombinációja, valamint az ózon tengeri akkord friss vizes hulláma határoz meg. Az aapjegyben a fás vetivert és pézsmát, valamint pacsulit találjuk, mellettük a testes guaiac fa, ami új mélységet és rejtélyes érzékiséget kölcsönöz az illatnak.

Az Antonio Banderas Blue Seduction Wave bemutatása alapján azoknak a férfiaknak készült, akik csábításra készülnek, és a friss, tiszta illatokat szeretik. A parfüm egy friss, tiszta és szexi illat, annak a pillanatnak a megtestesítője, amikor a csábítás komollyá válik. Fejjegyei a bergamott és a zöld alma, szívjegyei a muskotályzsálya és rebarbara, míg alapjegyei a cédrusfa és pacsuli.

A Baldessarini Signature illat egy kijelentés, mely minden férfinak magabiztos és jellegzetes profilt ad, amellyel sikeresen végigjárhatja az életet. Az illatban a rózsaszín bors, a ciprus és a bergamott aromás árnyalatai keverednek az alma frissességével, hogy fás, aromás illatot alkossanak.