Krémmánia magazin

Újdonság: Prada Paradoxe EdP

Közel hét év után új illattal jelentkezett az őszi szezon kezdetén a Prada, a Prada Paradoxe egy teljesen új parfümcsalád kezdetét jelöli a luxusmárkánál.

Prada Paradox EdP
Prada Paradoxe EdP

„Időtlen virágcsokor, amely a természetes, mégis erőteljes virág akkordokat frissességgel és csábító
érzékiséggel egyensúlyozza ki. Egy igazán modern és különlegesen megalkotott illat – akárcsak a Nő, aki viselni fogja.”

– olvashatjuk a parfüm bemutatójában.

A Fragrantica szerint gyümölcsös-virágos illat, mely lágy borostyános, pézsmás alapokon nyugszik. Érdekes, hogy míg leírása szerint a fehér virágok feminin csodája a neroli és a jázmin domináns stílusjegyeivel varázsol el, addig az online parfümbiblia szerint a narancsvirág határozza meg a kompozíciót. Azt írják róla, a narancsvirág krémesen édes illatú és ínycsiklandó, azonban nem válik szirupossá, sokkal inkább friss, gyümölcsös jellegű. Persze azt is megtudhatjuk a parfüm hivatalos leírásából, hogy az exkluzív, modern és csupa kontrasztokból álló PRADA illat illatjegyek széles skáláját egyesíti, így kiegyenlítve az ellentéteket.

A parfümöt Nadège Le Garlantezec, Antoine Maisondieu és Shyamala Maisondieu parfümőrök alkották. A márkánál a megjelenésre, kiszerelésre is nagy hangsúlyt fektettek, ez az első, teljesen újratölthető illatcsalád a Prada-tól.

Prada Paradox EdP
Prada Paradoxe EdP – újratölthető üveg

A parfüm üvege is különleges lett, a márka logóját formázza, karakteres és egyedi, ráadásul kényelmesen kézre áll használat során is.

Prada Paradox EdP
Prada Paradoxe EdP

Az új női Prada parfüm augusztus 22.-én kerül a hazai parfümériák polcaira.