Krémmánia magazin

A ZARA szép csendben egy hidratáló krémet dobott a piacra

Bő egy éve mutatták be a ZARA sminkkollekcióját, a ZARA Beauty pedig most úgy tűnik, a bőrápolás területére is bemerészkedik.

 Zara Hydro Glow Tinted Moisturizer
Zara Hydro Glow Tinted Moisturizer

A szemfestékek, giga színskálájú alapozók után megérkeztek a Zara Hydro Glow Tinted Moisturizer színezett hidratáló krémek is, melyek esetén az inkluzivitás egy fikarcnyit sem szorult a háttérbe.

Bár nagy dobpergés nem előzte meg boltba kerülésüket, kétségtelenül ott vannak, mind a 18 árnyalatban. A színskála bősége alapozókéval vetekszik, színezett hidratáló krémek jó, ha 5-6 árnyalatot felvesznek, így ez mindenképp dicséretes.

 Zara Hydro Glow Tinted Moisturizer
Zara Hydro Glow Tinted Moisturizer

Ezzel azonban el is jutottunk lelkesedésünk végére, ugyanis a Zara Hydro Glow Tinted Moisturizer INCI-jét tekintve inkább csak közepesre sikerült.

Ami előnye, hogy illatmentes, esszenciális olajmentes a formula, tartalmaz E-vitamint is, ám hidratáló összetevő a vízen és glicerinen kívül jelentős nem igazán szorult bele, a fennmaradó részen emolliensek és a színezékek osztoznak (a sűrűség szabályozókat és más kötelező tartozékokat leszámítva). Igaz, ha intenzívebb hidratálást igényel bőrünk, mint amit nyújtani képes, fényvédős krémünkkel pótolhatjuk, ez ugyanis nem tartalmaz UV-szűrőket.

Állagát könnyed, krémesként jellemzik, feszívódás után finom fedést nyújt és lágy fényt kölcsönöz a bőrnek. Csomagolása a Zara Beauty-tól mostanra megszokott ferde hengeres tégely, ami azért elég jól néz ki a maga minimalista módján.