Krémmánia magazin

Újdonság: Foreo Espada BHA+PHA Blemish Solution pattanáskezelő gél

A svéd beauty-tech cég, a Foreo ezúttal nem egy új szépségkütyüvel, hanem egy célzott bőrápolóval jelentkezett, nevezetesen egy lokális használatra szánt pattanáskezelő géllel.

Foreo Espada BHA+PHA Blemish Solution pattanáskezelő gél
Foreo Espada BHA+PHA Blemish Solution pattanáskezelő gél

A Foreo Espada BHA+PHA Blemish Solution az ígéretek szerint nem szárítja ki a bőrt, nem okoz irritációt és hámlást. Jó hír, hogy parfümmentes, vegán készítményről van szó, aminek erejét 2 %-os szalicilsav tartalma, valamint csodamogyoró-kivonat, niacinamide és teafaolaj komponensei adják.

Segít szabaddá tenni az eltömődött pórusokat, szabályozza a túlzott faggyúképződést és eltávolítja az elhalt hámsejteket, miközben bőrnyugtató, gyulladáscsökkentő hatóanyagai segítik lehúzni a pattik pirosságát.

Foreo Espada készülék és Foreo Espada BHA+PHA Blemish Solution pattanáskezelő gél
Foreo Espada készülék és Foreo Espada BHA+PHA Blemish Solution pattanáskezelő gél

A készítmény hatékonyságát növelhetjük a FOREO Espada készülékével, ami egy kék fényt kibocsájtó pattanáskezelő eszköz T-Sonic pulzálással, és a Krémmániás vélemények alapján egészen látványos hatásfokkal. A krém felvitele után mindössze 30 másodpercig kell a készüléket a pattanáson tartani, hogy kifejtse hatását, ami az ígéretek szerint a kettőt ötvözve még gyorsabban láthatóvá válik.