Krémmánia magazin

Közös sminkmárkát dobott piacra Ördög Nóra és a Helia-D

Több mint 20 féle sminktermékből álló kollekcióval jelentkezik Ördög Nóra és a Helia-D. A NORA BEAUTY klasszikus alapsminkhez szükséges termékei azok számára készült, akik gyors és tartós sminkmegoldásokat keresnek a hétköznapokra.

Ördög Nóra
Ördög Nóra

Ördög Nórát a mindennapok során kihívásként megjelenő szerepei inspirálták a kollekció megalkotására: „Édesanya, feleség, barátnő, vállalkozó, háziasszony, logisztikus… ezernyi szerep, amelynek nap mint nap meg kell felelnünk nőként. A hajtásban jellemzően saját fontossági sorrendünk legaljára kerülünk, így sokszor a sminkelésre se jut idő, energia. Pedig minden nő megérdemli, hogy önmaga legjobb formájában ragyogjon a hétköznapokon is, erre szeretnénk esélyt adni a NORA BEAUTY kombinált, egyszerűen használható okostermékeivel. A NORA BEAUTY az egyszerű, túlzásoktól mentes, tiszta szépség szimbóluma – a smink, amelyet nem mások kedvéért viselünk, hanem csakis a saját örömünkre.”

Az induló kollekcióban között számos izgalmas újdonságot találunk. Könnyed állagú, illatanyagmentes BB krémet, mely több árnyalatban érhető el, épp úgy mint a kompaktpúder vagy a  korrektor.

NORA BEAUTY HIDRATÁLÓ BB KRÉM
NORA BEAUTY HIDRATÁLÓ BB KRÉM
NORA BEAUTY KOMPAKT PÚDER
NORA BEAUTY KOMPAKT PÚDER
NORA BEAUTY FOLYÉKONY KORREKTOR
NORA BEAUTY FOLYÉKONY KORREKTOR

A szempillaspirál mellé többfunkciós szemceruza és szemöldökceruza is található, míg szemhéjpúderből két paletta készült, egy hideg és egy meleg tónusú arcbőrhöz kidolgozott, melyek mindegyikében 5-5 jól kombinálható szín került.

NNORA BEAUTY SZEMPILLASPIRÁL
NNORA BEAUTY SZEMPILLASPIRÁL
NORA BEAUTY SZEMCERUZA
NORA BEAUTY SZEMÖLDÖKCERUZA
NORA BEAUTY SZEMHÉJPÚDER – HIDEG SZÍNÁRNYALATOK
NORA BEAUTY SZEMHÉJPÚDER – MELEG SZÍNÁRNYALATOK

Az arcárnyaláshoz egy 3-in-1 pirosító-bronzosító-highligher kompakt palettát találunk, amiből két színvariánst dolgoztak ki, szintén egy hűvösebb és lágyabb színekből, valamint egy melegebb, karakteresebb tónusokból álló variációt.

NORA BEAUTY PIROSÍTÓ, BRONZOSÍTÓ ÉS HIGHLIGHTER

Végül a sikergyanús színezett ajakápolókról is beszélnünk kell. Ez a hidratáló összetevőkben gazdag, lágy fényt nyújtó ajakápoló négy színárnyalatban érhető el, mindegyik látványos színt, könnyed fedést nyújt, éppen olyat, amit bármikor tükör nélkül is korrigálhatunk, ne bosszantó ha lekopik, ápoló hatása ízléses választás lehet a legszigorúbb munkahelyi dress code-hoz is.

NORA BEAUTY SZÍNEZETT AJAKBALZSAM
NORA BEAUTY SZÍNEZETT AJAKBALZSAMOK

A termékek megalkotásakor a fő szempont az esztétikum mellett a praktikusság volt. „Olyan színekkel és összetételekkel dolgoztunk, amelyek leginkább kiemelik a szépséget, de ügyeltünk arra is, hogy egyszerre több célt is ki tudjanak szolgálni a kozmetikumok: ne csak a szépüléshez nyújtsanak hatékony segítséget, hanem hidratáló, ápoló funkciót is betöltsenek. A pirosító például bronzosítóval és higlighterrel kiegészülve ad egyedi, kompakt hatást, a szemceruza multifunkciós, a színezett ajakbalzsam pedig hidratálja is az ajkakat” – mondta el a termékfejlesztésről Budaházy Péter, a Helia-D ügyvezetője.

A sminktermékeket a Helia-D világszínvonalú olasz dekorkozmetikum-gyártókkal közösen, minőségi alapanyagok felhasználásával fejlesztette, így a kozmetikumok az esztétikum mellett hidratáló, ápoló funkciót is betöltenek.