Krémmánia magazin

Újdonság: Paco Rabanne Fame EdP

Megérkezett a múlt évben bemutatott Paco Rabanne Phantom illat párja, a Fame, melyet nemcsak rendkívüli megjelenés, hanem elsősorban különleges, nőies illat jellemez.

A játékos, nőies illat arca nem más mint Elle Fanning, a parfüm üzenete pedig a következő:

Légy az, aki lenni szeretnél! Hagyd, hogy minden oldalad ragyogjon, és olyan egyedi és erőteljes illat legyen ebben a partnered, amilyen te magad is vagy. A párizsi nők ellenállhatatlan stílusát megragadva a FAME a nőiesség új korszaka előtt tiszteleg.

Elle Fanning az új Paco Rabanne női illat arca.

A Paco Rabanne Fame EdP Grasse-ban készült, 90%-ban természetes eredetű összetevők felhasználásával, olyan illatkomponensekkel mint a jázmin, a mangó és a krémes tömjén.

A chypre, gyümölcsös jegyekkel kísért virágos illatot felfújva az első pillanatokban zamatos mangó érezhető a bergamott citrusos aláfestésével. Utánuk hamarosan a jázmin könnyed jegyei kezdenek illatozni, amelyek krémes tömjénnel keverednek. A szantálfa és a vanília az illatkompozíció hátterében bontakozik ki, és ezek a tónusok érezhetők legtovább a bőrön.

PACO RABANNE FAME EDP

A parfüm utántölthető üvegcsét kapott, ami egy mókás, flitterruhás robotot formáz. Az EdP parfüm mellett testápoló és deo spray formában is megtaláljuk az illatot.